![]() |
Acı Soslu Sığır Bonfile |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acı Soslu Sığır BonfileAcı Soslu Sığır Bonfile (4 Kişilik) ![]() Malzemeler Her Biri Yaklaşık 150 gr ![]() 2 Diş Sarmısak 100 gr Yeşil Zeytin 1/2 Acı Kırmızı Biber 100 gr Çok Küçük Doğranmış Domates 1/2 Su Bardağı Kırmızı Şarap Zeytinyağı Tuz Yemeğin Tarifi 4 çorba kaşığı zeytinyağında sarmısağı öldürün, eti ekleyip, harlı ateş üstünde iki tarafları da altın sarısı renk alıncaya kadar kızartın ![]() ![]() ![]() Harlı ateşte 2 dk kadar pişirin ![]() ![]() Eti yeniden tavaya koyun, zeytinlerin tuzunu göz önüne alarak biraz tuzlayın ve bir dakika kadar pişirin ![]() Filetoları sıcak servis tabağına koyun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|