Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Bebek & Çocuk

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bebegime, renkleri, ögretiyorum

bebegime renkleri ögretiyorum

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

bebegime renkleri ögretiyorum

2 yaşından itibaren çocuğunuz değişik renklerin isimleri ile ilgilenmeye başlayacaktır, bu sayede pek çok oyun alternatifi yaratabilirsiniz
Bütün dünyayı rengarenk boyayın

Renk nedir? – Etrafındaki nesnelerin renklerini söylemek çok iyi bir başlangıçtır Kıyafetlerin, meyvelerin, sebzelerin, oyuncakların, gökyüzünün ve çimenlerin rengi hakkında konuşun

Renkleri ayırt edin - çocuğunuz renkleri ayırt etmeye başladığında, alışverişte veya parkta bir oyun oynayın “Kırmızı bir şeyi ilk kim görecek”

Boya kutusu resmi – İki sıra kareler çizin ve üst sıra karelerin içini siz farklı renklere boyayın Alt sırayı aynı renklerle eşleştirerek çocuğunuzun boyamasını isteyin

Renk posteri yapın – Geniş bir kağıda büyük bir daire çizin ve daireyi 6 bölüme ayırın Dergilerden kesilmiş kağıt kırpıntıları ile her bir bölümü faklı renge boyayın (örneğin; bir bölümü mavi, bir bölümü sarı,…)

Renkler – Bir renk seçin ve çocuğunuzdan bu renkte bulabileceği kadar çok şey bulmasını isteyin Örneğin, siz sarı dediyseniz, bir muz, sarı bir kalem, bir limon bulabilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com