Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Bebek & Çocuk

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anneler, gün, günü

Bu gün anneler günü

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu gün anneler günü

Merhaba sevgili ZUHAL60,
Mesajini okurken cok duygulandim ve uzuldum,hatta gozyaslarimi tutamadimGercekten cok zor bir durum
Annene Allah'tan rahmet,sanada sabir dilerimVefat eden tum tanidigim annelerinde ruhu sad olsun,Allah rahmet eylesin
Bende canim annecigimi yillardir goremiyorum ama Allah'a sukurler olsun canim annecim hayatta
Onu cooook ozledim ama sag oldugunu bilmek bana yetiyor
Allah anneme ve annelerimize can sagligi ve uzun omurler versin,Amin
Bende canim Annemin ve butun annelerin anneler gununu kutlarim,herkese saglikli,huzurlu ve hayirli gunler dilerim

Alıntı Yaparak Cevapla

Bu gün anneler günü

Eski 06-26-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bu gün anneler günü

Uyku tutmuyor canım anacım Biliyorum sende beni duyuyorsundur, tam tamına yedi yıl önce bu saatlerde ağrıların çoktu anacım kansere yenik düşmüştün anacım çok ağrılar içinde kıvranıyordun be anacım bense bütün gece yatağımın içinde bu geceki gibi ağladım anacım, bu gün anneler günü idi çünkü sen uyurken ben bütün yatağının etrafını canlı çiçeklerle süsledim anacım,bir yandan seni kaybetme korkusu, bir yandan allaha yalvarıyordum hiç olmazssa anneler gününü birlikte kutlayalım diye, yedi sene önce bugece sondu anneler günün biliyordum, çünkü hergün eriyip bitiyordun anacım,biliyormusun yedi senedir üşümüyorum annem çünkü senin
aşkınla yanıyorum annacığım Başımı yastığa koyamıyorum anacım yedi senedir Alışırsın dediler yokluğuna, ne mümkün anacım alışmak Ruhun şad olsun, anneler günün kutlu olsun anacım Bütün annelerinde anneler günü kutlu olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com