|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anneler, bebeklerin, gaz, sorunu, yapmalı |
![]() |
Bebeklerin gaz sorunu için anneler ne yapmalı? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebeklerin gaz sorunu için anneler ne yapmalı?ben gıdalarla ilgili olduğuna inanmıyorum bebeğim 2 aylık, sürekli gaz problemi oluyordu ![]() ![]() ben de bir arkadaşın tavsiyesiyle beyaz gürültü dinletmeye karar verdim burada bulabilirsiniz, bebeğinize bir 5 dakika dinletin, anında sakinleşiyor ![]() ![]() Beyaz Gürültü :: Artık BebeÄ?iniz Uyusun |
![]() |
![]() |
![]() |
Bebeklerin gaz sorunu için anneler ne yapmalı? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bebeklerin gaz sorunu için anneler ne yapmalı?Bebeklerin gaz sorunu için anneler ne yapmalı? Bebeklere acı çektiren gaz sorununun önlenmesi için, annenin tükettiği gıdalara dikkat etmesi ve inek sütü içmemesi gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Vücudunun tüm organları gibi, bebeğin sindirim sisteminin ve bağırsakların da çok hassas olduğunu belirten Ataş, ''Ağız yoluyla alınan besin, bağırsaklarda parçalanarak emilirken, bir miktar gaz ortaya çıkar ![]() ![]() Gaz sorununa hiçbir ilaç yüzde 100 etkili değil Bebeğin gaz nedeniyle yaşadığı sıkıntının, anne ve babanın da aylarca uykusuz geceler geçirmesine neden olabildiğini ifade eden Ataş, şunları kaydetti: ''Gaz sorunu, bebek 5-6 aylık olana kadar devam eder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|