Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Bebek & Çocuk

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakıcısı, bebek, seçilir

bebek bakıcısı nasıl seçilir

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

bebek bakıcısı nasıl seçilir

Bebek bakıcısı seçerken dikkat etmeniz gerekenler Hangi yaşlardaki bebek bakıcıya bırakılabilir? Bebek bakıcısı bulmak için nerelerden yardım alabilirsiniz? Alacağınız bakıcı Türk mü yabancı uyruklu mu olsun? İzleyin, hangi yaşlardaki bakıcılar çocuklarla daha iyi ilgilenir, bakıcının evde yatılı kalması doğru mu, çocuğa bakıcı yerine aile büyüklerinin bakması daha mı doğru, uzmanından öğrenin Hangi yaştaki çocuğa nasıl bir bakıcı almak gerekir? İyi bir çocuk bakıcısında ne tür özellikler olmalı? Daha önce anne olmuş bir bebek bakıcısı çocuklara daha mı iyi bakar? Yanıtlar UZMANTV'de! Bakıcı arayanlar nereden başlamalı? Gazete ilanlarına güvenilir mi? Önce arkadaşlarımıza mı danışmalıyız? Yabancı bakıcılar bebeğin gelişimi, dil öğrenimi için daha mı avantajlı? Türk bakıcılar bize daha uygun bir eğitim sistemine mi sahip? Bakıcı şirketleri ne tür hizmetler veriyor? Bebeğe uygun bakıcı konusundan ne tür destekler alabilirim? Bebek bakıcısı seçmede en güvenilir yöntem tavsiye mi? İyi bir bakıcı her bebekle uyum sağlar mı? Kimlerin görüşüne başvurabiliriz? Bebekler için yaşlı, tecrübeli bakıcı mı yoksa genç ve hevesli bakıcı mı gerek? Eğitimine mi bakmalıyız? Önceki tecrübelerini nasıl değerlendirmeliyiz? Bebek anneden ayrılmaya ne zaman hazır hale gelir? İşe gitmem gerektiği zaman bakıcı şart mı olur? Yakınlarım bebeğime bakabiliyorlarsa bakıcıya ihtiyaç yok mu? Profesyonel bakıcılar ne tür avantajlara sahip? Hangi aylardan sonra artık bakıcıya dönülmeli? Bebek bakıcısı sürekli mi kalmalı yoksa gündüzlü mü olmalı? Evdeki hayatın ne kadar içinde olmalı? Bakıcı ailenin bir parçası mı? Bakıcının diksiyonu mutlaka iyi mi olmalı? Yabancı dil bilmesi şart mı? Hangi ilk yardım vb konularında eğitim sahibi olmalı?
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com