![]() |
Tüp Bebek Tedavisi Gören Kişilere Yardımcı Bir Klavuz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tüp Bebek Tedavisi Gören Kişilere Yardımcı Bir KlavuzTüp Bebek Tedavisi Gören Kişilere Yardımcı Bir Klavuz Tüp Bebek Tedavisi - Tüp Bebek Tedavisi Klavuzu - Tüp Bebek Tedavisi Nasıl Yapılır Tüpbebek tedavisi görmekte olan bir kişinin ,yakınlarından istediği davranış şekli ![]() Zaman zaman doğurganlık problemi olan bir çifte ne söyleyeceğinizi bilemediğinizin farkındayım ![]() ![]() ![]() · Lütfen her ay bana, gebe olup olmadığımı sormayın ![]() ![]() · Lütfen her muayene sonrasında ne olduğunu bana sormayın ![]() ![]() Çocuğunuz yanlış davrandığında lütfen bana,onu almak isteyip istemediğimi sormayın ![]() ![]() Doğum tebriğine geldiğimde bana “şimdi sıra sende “, “inşallah bir dahaki sefere bizde sana tebriğe geleceğiz” gibi şeyler söylemeyin ![]() ![]() Evlat edinebileceğimizi bize söylemeyin ![]() ![]() ![]() ![]() Bize sürekli olarak, infertilite tedavisi hakkında yenilikler yada yeni yerler hakkında bilgi vermeyin ![]() ![]() Öncelikle tedavi döneminde kendimiz hazır hissettiğimde beni dinleyecek dost ve yakınlara ihtiyacım var ![]() ![]() Duygularım çok değişken olabilir, lütfen anlayışlı olun ![]() Unutmayın yalnız kalmak istediğimde, bu sizinle görüşmek istemiyorum demek değildir ![]() |
![]() |
![]() |
|