![]() |
Beni Nasıl Uyutacağını Biliyor musun Anne |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Nasıl Uyutacağını Biliyor musun AnneBeni Nasıl Uyutacağını Biliyor musun Anne çocuğu uyutmak - çocuğu uykuya hazırlamak - çocuğun uyku odasının özellikleri - çocuk için sağlıklı uyku ortamı Canım anneciğim ,canım babacığım ![]() ![]() ![]() Sizinle bugün uyku saatlerim hakkında konuşmak istiyorum ![]() Akşamlari yemeğimi yedikten sonra sizinle beraber olmak, sohbetlerinize katılmak, oyuncaklarımla oynamak ,bazen hareketli tv reklamlarını seyretmek o kadar çok hoşuma gidiyor ki inanın hiç aklıma yatmak gelmiyor ![]() Kimsenin olmadığı bir odada bu güzellikleri bırakıp yatmak ![]() ![]() ![]() Mesela yatma saatime beni alıştırsanız; pijamalarımı birlikte giysek, ayaklarımı yıkamaya, dişlerimi fırçalamaya birlikte gitsek şarkılar söyleyerek ![]() ![]() ![]() Sonra „odana git ve yat“ gibi soğuk bir emir cümlesindense, benim yanıma ya da yanımdaki yatağa yatsanız ,hiç olmazsa biriniz bana masal anlatsanız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada odamın ışığını kapatsanız da (çünkü çok aydınlık olunca uykuya dalmakta zorlanıyorum ) küçük bir ışık yansa ,çünkü karanlık bir odada uyanınca tedirgin oluyorum bazen ![]() ![]() ![]() Yanıma yatamadığınız zamanlarda ise değişik bir önerim var size:Hani dvd de severek dinlediğim müzikler varya beni onlarla başbaşa bırakabilirsiniz ![]() ![]() Özetle canım anneciğim ve babacığım, başlarda gönlümü yapmak icin belki biraz uğraşacaksınız ama ben çok çabuk öğreniyorum güzel davranışları devam ettirmeyi ![]() ![]() ![]() ![]() Unutmayın sizleri çok seviyorum ve sizin de benim iyiliğim için pek çok şeye katlanacağınızdan eminim ![]() Sevgilerle ![]() ![]() Babasının çiçeği,annesinin balı , biricik yavrunuz ![]() |
![]() |
![]() |
|