![]() |
Çocuğunuzu Kendinizle Kıyaslamayın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocuğunuzu Kendinizle KıyaslamayınKoruyucu ![]() ![]() Her yıl haziran ayının üçüncü pazar gününde kutlanan 'Babalar Günü' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ANNE DESTEKLEMELİ Kural varsa annenin uyumu önemli: Baba kural koyarken ![]() ![]() ![]() ![]() Yasakların mantığı olmalı: Baba kızına yasak koyuyorsa ![]() ![]() Tavır eşref saatine göre değişmemeli: Babalar kızlarına yaşamın herhangi bir alanıyla ilgili kısıtlama getirdiklerinde ya da kural koyduklarında ![]() ![]() Sen iyisin dünya kötü demek yanlış: Günümüzde babaların kızlarına en çok söylediği cümlelerin başında 'Sana güveniyorum ![]() ![]() ![]() Erkeklerle ilgili korkutmayın ![]() ![]() Babalar idol olmaktan vazgeçin: Birçok kadın hayatına giren erkekleri ![]() ![]() ![]() Tartışmacı değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlunuzun büyümesine izin verin: Türk aile yapısında erkek çocuklara sorumluluk verilmemesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KIYASLAMAK YANLIŞ Kendinizle kıyaslamayın: Oğlunuza sürekli 'Ben senin yaşındayken iki dil biliyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelişmesine katkıda bulunun: Kıyaslamak gencin kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmesine neden olur ![]() ![]() ![]() Arkadaşça davranın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlunuza idol olmayın: Kendinizi ulaşılmaz göstermeyin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|