Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Kadın Sağlığı

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlattı, düşük, kabusunu, kadınlar, yaşadıkları

Kadınlar yaşadıkları düşük kabusunu anlattı

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kadınlar yaşadıkları düşük kabusunu anlattı

Artık bir oğlum var
2008 Ocak ayında büyük bir sevinçle hamile kaldığımı öğrendim O kadar sevinmiştim ki isteyerek ve planlanan bir hamilelikti ama hamileliğimin altıncı haftasında sabah yaşadığım ani bir kasık ağrısı ve kanamayla hemen doktora gitmek zorunda kaldım Doktor bebeğin gelişemediğini ve her an düşük yapabileceğimi ifade etti Hemen dinlenmemi söyledi ve bir ilaç yazdı ama ne yazık ki ertesi gün tekrar kontrol amaçlı gittiğimde çok geç kalındığını, düşük tehlikesi olduğunu, bebeği alması gerektiğini söyledi İnanılmaz bir acıydı, ilk annelik sevincim kabus olmuştu Tekrar hamile kalmak beni korkuttu ama 7 ay sonra hamile olduğumu öğrendiğimde o kadar temkinli hareket ediyordum ki, anlatamam Her şey beni korkuttu ama şimdi çok mutluyum çünkü bebeğimi sağlıklı bir şekilde doğurdum Şimdi 6 aylık çok tatlı bir oğlum var Ceyda Y

Cesaretinizi kırmayın
2005 yılında suyum kalmadığı için 17 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim Daha sonra epilepsi nöbetleri geçirdim ve nörolojide tedavim halen devam ediyor Fakat şu an 32 haftalık hamileyim İnşallah, Allah'ın izniyle sağlıklı bir bebek dünyaya gelecek Şimdilik bir problem yok Herkesin her zorluğa rağmen çocuk sahibi olmasını dilerim Ben ölümlerden döndüm ama cesaretimi toplayıp tekrar hamile kaldım Siz de cesaretinizi kırmayın Makbule Y

Dört düşük yaptım
Toplam 4 düşük yaptım Rahim yapımın bozuk olduğu söylendi, operasyon geçirdim, ardından bir düşük daha yaptım Şu an genetik raporu bekliyorum Bu acıyı yaşayan herkese acil şifalar ve sağlıklı bebekler dilerim Pınar B

Sıfır beden oldum anne olamadım
Güzellik uğruna sıfır bedene düşme çabalarım sonuç verdi ama gene de mutlu olamadım çünkü doktorum bu kiloda hamile kalmamam gerektiğini söylüyordu Ama ben onu dinlemeyip yine de anne olmak istedim ve bünyem kaldırmadı küçücük yavrumu Düşük yaptım, belki de bundan sonra hiç anne olamayacağım Mine Beyaztaş

Hamilelikten korkuttu beni
İki ay önce düşük yaptım Çok kötü bir şey, Allah kimseye göstermesin Şu an bir daha aynı şeyleri yaşarım diye hamile kalmaya çok korkuyorum Esra Parlak

Yılmayın, ben anne oldum
Hamile kaldığımdaki sevincim kabusa dönüşmüştü kanamalar başlayınca Çevremdeki anne adayları rahatça hareket ederken ben yatağa mahkum olmuştum O durumda beklemek çok zor Gün saydım, dua ettim, dokuz ayın sonunda bebeğimi kucağıma almayı Rabbim nasip etti Allah herkese anne baba olmanın güzelliğini yaşatsın Hayallerin yıkılması inanın çok zor Hatici Gürsoy Güden

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com