![]() |
Kadınlar neden elleri bellerinde gezerler? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadınlar neden elleri bellerinde gezerler?Şu düşük bel modasını kim çıkarmışsa Allah'ından bulsun diyorum ![]() ![]() ![]() Başka da bir şey demiyorum ![]() ![]() ![]() Geçen gün bir kot pantolon alayım dedim ![]() ![]() ![]() Mağaza mağaza dolaştım ![]() ![]() ![]() Allah sizi inandırsın ![]() ![]() ![]() Ne modeldi derdim ne de markaydı ![]() ![]() ![]() Bir normal belli pantolondu aradığım ![]() ![]() ![]() Yok kardeşim! Giydiğimde popomu kapatacak, Oturduğumda arkadan çamaşırımı göstermeyecek, Bir elim arkada tişörtü çekiştirip durmayacağım, Belimi sarıp kapatacak pantolon yok! Yapmıyorlar ![]() ![]() ![]() Niye? Moda düşük belmiş ![]() ![]() ![]() -"Hay sizin modanıza" deyip durdum ![]() ![]() ![]() Geçen ay modeline tav olup, düşük-müşük aldırmadım, bir pantolon aldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yaştan sonra "tik" sahibi oldum ![]() ![]() ![]() İkide bir elimi arkama atıyorum ![]() ![]() ![]() Ayakta mesele yok ![]() ![]() ![]() Ama sandalyeye oturmaya gör ![]() ![]() ![]() Arkadan "sam yelleri" esiyor ![]() ![]() ![]() Belimi kapatacam diye ha babam çek dur tişörtü ![]() ![]() ![]() Hani süper mini giyerler ya ![]() ![]() ![]() Koltuğa oturunca o mini daha da "mini mini" olur ya ![]() ![]() ![]() Hatunlarda durmadan o miniyi uzatacakmış gibi çekip durur ya ![]() ![]() ![]() Aynen o pozisyondayım ![]() ![]() ![]() Çekip duruyorum pantolonu ![]() ![]() ![]() Bir ben miyimdir dertli diye sordum etrafa ![]() ![]() ![]() Yok herkesin derdi aynıymış ![]() ![]() ![]() Bir tanıtık anlatıyor; -"Bütün kotlarımın fermuarları bozuk çıkıyor" Olur mu öyle şey! Elbette olmaz ![]() ![]() ![]() Ama fermuarlar, düşük bel modası yüzünden öyle bir hale gelmiş ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 parmak fermuarda tutar mı? Tutmaz! Moda yüzünden rezil oluyoruz valla ![]() ![]() ![]() Ya bir elimiz önde, ya arkada ![]() ![]() ![]() Ya fermuar açıldı mı derdindeyiz ![]() ![]() ![]() Ya donum göründü mü! Ayıp ya ![]() ![]() ![]() Valla utanıyoruz ey modacılar! |
![]() |
![]() |
|