Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Gelinlik ve Abiyeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayakkabı, gladyatör, modelleri, sandalet

Gladyatör Sandalet ve Ayakkabı Modelleri

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gladyatör Sandalet ve Ayakkabı Modelleri

gladyatör sandalet ve ayakkabı modelleri, gladyatör sandalet modelleri, gladyatör ayakkabı modelleri
Gladyatör sandalet ve ayakkabı modelleri

Gladyatör ayakkabı ve bantlı sandaletler, bu yaz da çok moda olacak Özellikle seksi ve yüksek topuklu modelleri

Gladyatör sandaletleri oldum olası sevmişimdir Aslında, gladyatörlerin kıyafetleri tamamlayış biçimini seviyorum dersem, daha doğru olur Çünkü her zaman herkes için bir stil oluşturabilecek sayısız çeşidi oluyor

Geçen sene Sex and The City filminde Sarah Jessica Parker'ın şık elbiselerle giydiği Dior marka gladyatör sandaletler olay yaratmıştı Bu sezon ise benim en çok dikkatimi çeken Diane Von Furstenberg'nın modelleri oldu

Belle By Sigerson Morrison, Chloe, Diane Von Furstenberg

Gladyatör ayakkabıları, hemen hemen her ünlünün ayağında görmek mümkün Elbette bunda, düyanın en ünlü modacılarının yarattığı muhteşem tasarıma sahip sandaletlerin rolü büyük Üstelik, çok farklı şekillerde kombinebilen gladyatör ayakkabılar gerçekten çok seksi duruyor

Sarah Jessica Parker "Dior", Mary Kate Olsen "Chanel", Ashley Olsen "Alai"

Nicky Hilton "Matt Bernson", Gwyneth Paltrow "Givenchy"

Gwyneth Paltrow "Guiseppe Zanotti", Rihanna "Balenciaga"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com