![]() |
Havuç Pantolon Modası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havuç Pantolon ModasıBirkaç sezondur hayatımıza giren bir pantolon modelinin ismi Havuç! Chloe’nin Sonbahar/ Kış 2009 koleksiyonunda bolca gördük ![]() İlkbahar/Yaz 2010 koleksiyonlarında ise daha da fazlalaştı ![]() ![]() ![]() Bu model, harem pantolonlarla normal kesim pantolonların arasındaki rekabetten ilham almış ve bu şekilde ortaya çıkmış, adını da havucun şeklinden almış! Ben şahsen oldukça modern buluyorum ve istendiğinde şık veya spor görünüm kazandırabiliyor olmasını seviyorum ![]() Havuç pantolonların hem yüksek hem alçak belli olanları bulunsa da en havalılar, yüksek belliler! Kemerin üstünde biraz kumaş kalırsa daha da iyi ![]() Nasıl kombinlemeli? Pantolonunuzu kombinlemek için birçok seçeneğiniz var ve karar nasıl görünmek istediğinize bağlı! Spor olmak istiyorsanız t-shirt , kazak veya hırkalarla kolaylıkla kombinleyebilirsiniz ![]() ![]() ![]() Havuç pantolonlar düz veya topuklu ayakkabılarla kombinlemek mümkün ![]() ![]() ![]() ![]() Pantolonunuzun paçaları uzunsa 1-2 kat kıvırarak kısaltabilirsiniz, belinize de ince bir kemer taktınız mı tamamdır! Peki nerelerden bulabilirim? Zara’da lacivert, kahverengi gibi farklı renkleri, İpekyol’da uzunlu kısalı bol seçenekleri mevcut! Stradivarius da bakılması gereken mağazalar arasında ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|