![]() |
2012 Kış Renkleri Modası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2012 Kış Renkleri ModasıYumuşak renkler ; Bu bahar ve yaz aylarında olduğu gibi sonbahar ve kış aylarında da yumuşak tonlar var ![]() Lavanta, kavun, gül kurusu, bebek mavisi, uçuk sarı… Mod yükselten canlı renkler Yumuşak tonları parlak detaylar ile birleştirin ![]() ![]() ![]() Renklerin dengesini korumak önemli ![]() ![]() Fuşyayı siyah ve bej ile kombinleyebilirsiniz örneğin… Bordo, mürdüm, şarap renkleri Renk istiyorum ama turuncu, sarı ve kırmızı bana fazla geliyor diyorsanız, bordo iyi bir seçenek ![]() ![]() Bu renk, lüks ve çekici görünür ![]() Işıltılar, parlak renkler Pırıl pırıl kumaşlardan bu kış da vazgeçemeyeceğiz ![]() Satenler, payetler, pullar, ışıltılı giysiler yine gözbebeğimiz olacak ![]() Gece mavisi Gece mavisi nereye giderseniz gidin, her zaman güvenli ve kurtarıcı bir renktir: Ofis, partide, alışverişte… Yeni sezonun vazgeçilmezi ![]() Nötr renkler Bu renkler, moda tasarımcıları tarafından her zaman tercih edilir ![]() ![]() ![]() Beyaz, siyah, gri, bej… Siyah, en iyi nötr renktir ![]() |
![]() |
![]() |
|