![]() |
Ünlü stil ikonundan öneriler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü stil ikonundan önerilerDünyaca ünlü aktrist Melanie Griffith ve oyuncu Don Johnson'ın kızları Dakota Johnson'dan stil önerileri ![]() ![]() ![]() "Benim için moda ![]() ![]() ![]() ![]() İşte, genç stil ikonunun vazgeçilmezleri: 1) Trendleri takip eden bayanlar için olmazsa olmaz 3 parça: jean, saat ve büyük bir çanta ![]() 2) En beğendiğim stil ikonlarına gelince, aslında belli bir stil ikonum yok ancak hissettiği gibi giyinen ve çabasız şıklığı yakalayan herkese saygı duyuyorum ![]() 3) En beğendiğim tasarımcılar; Anna Sui ve Stella McCartney ![]() ![]() 4) Gardırobumdaki olmazsa olmaz parçalar; kaliteli jean'ler, rahat bol kazaklar ve parmakarası terlikler ![]() 5) Gardırobumdaki "İyi ki almışım" dediğim parça; her zaman şık ve harika bir tasarım olduğu için Chanel çanta ![]() 6) Beklemediğim bir para elinize geçse hiç düşünmeden eski model bir otomobil alırdım ![]() ![]() ![]() 7) Yaptığım moda hatalarına gelince; hissetiğim gibi ve içimden geldiği gibi giyinmek benim moda anlayışımı yansıtıyor, bu bazen modaya uygun olabiliyor, bazen de tamamen out olabiliyor ![]() ![]() 8) Ekonomik kriz için önerim; alışverişe çok sık gitmemek lazım ![]() ![]() 9) Kendi başıma alışveriş yapmayı da çok severim, arkadaşlarım veya aileden biriyle de ![]() ![]() ![]() ![]() 10) Anne ve babamın kendilerine özgü bir stilleri var ve oldukları gibiler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|