Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gökçeali, köyü, manzaraları, resimleriçatalca

Gökçeali köyü -Gökçeali Köyü Resimleri-Çatalca Gökçeali - Gökçeali Manzaraları

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gökçeali köyü -Gökçeali Köyü Resimleri-Çatalca Gökçeali - Gökçeali Manzaraları

Gökçeali köyü Cay Bahcesi Gökçeali köyü piknik alanı

Ne zamandır hep derim çatalaca da dumanı üstünde tüten bir çay içemedim diye Gökçeali köyü nde alpet benzin istasyonu arkasında yeni açılmış bir işletme Nefis çay var istersen piknik yap istersen mangallık ne varsa yanında götür ordan zaten size mangal da verecekler geriye kalan ne lazımsa Yok hiçbirşey götürmem derseniz zaten

ne istiyorsanız ordan getiriyorlar Bu arada ben sabah kahvaltısına da gittim bahçeden domates biber köy yumurtası vs çok lezizdi Karı koca işletmeciler de çok şekerler bu arada aileceken çekip çeviriyorlar koca piknik alanını Çocuklarınızla giderseniz hiç meraklanmayın çocuklarınız ördeklerle çok iyi vakit geçireceklerdir ayrıca spor aktivitelerine de katılabilirler Ne diyeyim çatalca dediğiniz ne kadarlık yol birde tarif edeyim edeyim sizlere

Çatalca gişelerden çıktıktan sonra subaşı istikametine giderken gökçeali köyü geliyor hemen köy girişinde göreceğiniz alpet benzin istasyonunun hemen arkasındadır Fiyatlar oldukça makul , temizlik ve intizamda harika gidip görmenizi tavsiye ederim

,

sunum ALMİRA

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com