![]() |
Ünlü Erkeklerin Genelev Deneyimleri |
![]() |
![]() |
#1 |
sevdalibulut
|
Ünlü Erkeklerin Genelev DeneyimleriÜnlü erkeklerin genelev deneyimleri İlk cinsel deneyimini Karaköy'de genelevde yaşadığını söyleyen Kaya Çilingiroğlu, ünlü erkekler arasında tartışma başlattı ![]() ![]() İşte ünlü erkeklerin genelev maceraları Mehmet Ali Erbil 'Abim beni 14 yaşındayken özel bir yere götürmüştü ![]() ![]() ![]() ![]() Alişan 'Ben 30 yaşındayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burhan Öçal 'Nasıl yani? Bütün Türk erkekleri, Karaköy'e mi uğramış? Ben askerliğimi yaptıktan sonra New York'a gittiğim için Karaköy'e uğramak nasip olmadı! Askerliğimi de İstanbul dışında yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Behzat Uygur 'Karaköy'e gitmedim desem yalan olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hakan Ural 'Bu konuda herkesin söyleyecek bir şeyi vardır ama Müslüman bir ülkede yaşıyoruz ![]() Bedri Baykam 'Bizim yaş grubumuz için bu geçerli ![]() ![]() ![]() ![]() SABAH |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~Hakan Ural 'Bu konuda herkesin söyleyecek bir şeyi vardır ama Müslüman bir ülkede yaşıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|