Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çiçekevler, fıstıklı, islami, köyleri, köyü, otellerislami, tatil, yalova

İslami Oteller-İslami Tatil Köyleri Fıstıklı Çiçekevler Tatil Köyü Fıstıklı, Yalova

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

İslami Oteller-İslami Tatil Köyleri Fıstıklı Çiçekevler Tatil Köyü Fıstıklı, Yalova



Fıstıklı Çiçekevler Tatil Köyü Fıstıklı, Yalova


Fıstıklı Çiçekevler Tatil Köyü
Fıstıklı, Yalova

Sizde; tatilim yolda geçiyor, yol masrafım neredeyse tatil masrafım kadar, keşke yakınlarda bir tatil imkanım olsa mı diyorsunuz?
O halde tatil için uzaklara gitmeyin Sizleri İstanbul'un yanıbaşında, Yalova Fıstıklı'da, koyların beton yığınlarıyla dolmadığı, mavi ile yeşilin sarmaş dolaş olduğu Fıstıklı Çiçekevler Tatil Köyü'ne davet ediyoruz Fıstıklı Çiçekevler konutlarının bulunduğu bölge "Köyün Yalısı" diye adlandırılır Tesisimiz deniz kenarında, gölgeli yeşillikler, ışıklı kumsallar, çocukların rahatça oynayabileceği güvenli mekanlarla doludur

29 küçük konutu içeren tatil köyümüzde; kullanışlı, küçük ve sevimli mekanlarda kuş sesleriyle uyanacaksınız Masmavi denizinde yüzecek geniş kumsalında dinleneceksiniz Bayanlara özel yüzme havuzu, yemyeşil çimleri ve rengarenk çiçekleri ile tatil köyümüz her fırsatta gelmek isteyeceğiniz mekanların başında olacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.