![]() |
Bir hamilenin yeni yıl kararları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir hamilenin yeni yıl kararları2009 sizin için sürprizlerle dolu bir yıl olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Bu yıl bebeğim ve kendim için asla sigara içmeyeceğim ![]() * Bebeğimi hiçbir zaman ihmal etmeyeceğim ![]() * Bebeğimle ilgilenme işini abartıp, kendimi ve ailemin diğer üyelerini ihmal etmeyeceğim ![]() * Eşime her fırsatta onu sevdiğimi hatırlatacağım ![]() * Sağlıkla geçirdiğim her gün için tanrıya şükredeceğim ![]() * Bu yıl kırdığım ve üzdüğüm insanlardan özür dileyeceğim, beni kıranları da affedeceğim, çünkü ben artık bir anne olacağım ![]() * Gitmek isteyip de gidemediğim her yere bu yıl bebeğimle gideceğim ![]() * Ufacık şeyleri kendime dert edinip, hayatımı zorlaştırmayacağım ![]() * Artık annemle daha sık vakit geçireceğim, çünkü şimdiden onun değerini daha iyi anlıyorum ![]() * Bu yıl kendime bir hobi daha edineceğim ![]() * Yenilenmekten asla vazgeçmeyip, her fırsatta ufak da olsa kendime yeni bir şeyler alacağım ![]() * Yeni bir anne olarak, bebeğimi bilinçle yetiştireceğim ve aklıma takılan her soruyu doktoruma soracağım ![]() * Doğumum sonrası aldığım kilolarımı acele etmeden, doktor kontrolünde vereceğim ![]() * Bu yeni yılda her zaman güzel görünen bir hamile ve anne olacağım, bunun için de kişisel bakımımı asla ihmal etmeyeceğim ![]() * Dostlarımla daha çok vakit geçirmeye çalışacağım ![]() * Önceden yapmak isteyip, yapamadığım her şeyi bu yıl yapacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|