![]() |
Garsonu Delirtme Taktikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Garsonu Delirtme Taktiklerihoşgeldiniz efendim, buyrun ne alırdınız? -bana bi hamburger ![]() ![]() -hemmen geli ![]() ![]() -yalnız daha bitmedi ![]() ![]() -buyrun dinliyorum ![]() -benim hamburger çift köfteli olsun, köftenin biri az pişmiş diğeri çok pişmiş olsun ![]() ![]() az pişmiş olan altta olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ayrıca domates ve marul da koyun ama birbirlerine değmesinler ![]() ![]() -hoşgeldiniz, ne alırdınız? -sprite var mı? -var efendim ![]() -o zaman bir light cola alıyım ![]() -?? - buyrun ne alırdınız efenim? - cola varsa bi çay getir de ayran içelim - ??!!! -hoşgeldiniz ne arzu edersiniz - şey ben arkadaşımı bekliycektim - peki efendim - ama dur ya sen bana bi kola getir -peki efendim - ama dur yaa arkadaşım gelsin sonra -tamam nasıl arzu ederseniz - ayyy ama sen bana en iyi bi tost yap - tamam - ama dur - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -buyrun efenim hoşgeldiniz ![]() -sıcak süt var mı? -efet efenim -lütfen soğutup da getirirmisiniz? -Neden menüler de hep tatlı çeşitleri var? -Çünkü, burası bir pastane -İyi o zaman sen bana bi menemen getir -Bundan var mı? -Var -Ya bundan? -Var -Peki ya bu -Var ![]() ![]() -Ya bu -Var ![]() ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() -Var - ![]() ![]() ![]() -Var - ![]() ![]() ![]() -Var - O zaman şundan getir ![]() ![]() -Ondan maalsef kalmadı ![]() ![]() -Ne biçim yer yahu burası hiç bişi yoq ![]() ![]() -Hoşgeldiniz efendim ne arzu edersiniz? -yiycek bişiler istiorum -ne gibi bişiler isterdiniz -karnımı doyuran bişiler -tabi efendim de istedigin özel bişi var mı?yoksa size (vip) menümüzden verelim ![]() ![]() -ne demek o istediginiz özel bişi var mı falan? -yanlıs anladınız efendim ben sadece ![]() ![]() ![]() ![]() -kesss iki lokma bişi yiycektik içine ettin ![]() vazgectim tokum ben sen bana soguk bişiler ver -tabi efendim ![]() -soguk olsun ![]() ![]() -tabi efendim hemen bir kola getirebilirim -senden kola istedigimi hatırlamıyorum ![]() Bana saydın mı sunlar bunlar var die de secmemi bekliyorsun kardesim ![]() |
![]() |
![]() |
|