Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Gebelik & Doğum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ayında, cinsel, durum, engel, fiziksel, hamileliğin, ikinci, ilişkiye, olan

Hamileliğin ikinci üç ayında cinsel ilişkiye engel olan fiziksel bir durum var mı?

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hamileliğin ikinci üç ayında cinsel ilişkiye engel olan fiziksel bir durum var mı?





Hamileliğin ikinci üç ayında cinsel ilişkiye engel olan fiziksel bir durum var mı?


İkinci üç ayda bebeği besleyen ve plasenta dediğimiz organın yanlış bir yere yapışması diye adlandırdığımız plasenta previa durumu, bazen cinsel ilişkiye engel olabiliyor Bu durum genelde ağrısız kanama nedeni oluyor Plasenta previa, yol açtığı kanama nedeniyle cinsel ilişkiye girmeyi zorlaştıran, hatta imkansızlaştıran önemli bir durum Bu durumdaki kadınlarla cinsel ilişkiye girilmemesi gerekiyor Aksi takdirde, orgazm sırasında rahimde meydana gelen kasılma, kanamanın artmasına ve çocuğun erken doğmasına yol açar Bu nedenle vajinal kanaması olan kadınlarda, plazentanın yerleşim yerinin mutlaka kontrol edilmesi gerekiyor Muayene sonrası kadında plasenta previa tespit edilirse, ilişkiye girilememesi tavsiye ediliyor Benzer olarak, düşük tehdidi olan kadınların da cinsel ilişkiden uzak durması öneriliyor Çünkü yine ilişki sırasında orgazm kanamaya ve düşüğe neden olabiliyor Ender olan bu durum dışındaki hemen diğer bütün durumlarda, kadının cinsel yaşantısı kesintisiz olarak devam edebilir


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.