![]() |
Cezmi ersöz şizofren aşka mektup |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cezmi ersöz şizofren aşka mektupBir şizofrendim artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birbirinden nefret eden ve birbirinin varlığına tahammül edemeyen bu iki benlikle yalnız kaldığımda çıldıracak gibi oluyor, ağır ağır ruhumu öldürüyordum ![]() ![]() KiTAPTAN İNCiLER ; #Açlığını duyduğum senin sevgindi, cinsellik değil ![]() ![]() ![]() ![]() #Bense seni hep inkar ettim, elimde kalan son sevgiyi, son masumiyeti koruyabilmek için ![]() ![]() #Öyle büyüktü ki özlediğim sevgi, ona kavuşabilmek için hep bir başkası gibi yaşadım ![]() ![]() #Tanıdığımı sandığım insanlar öylesine çabucak değişiyor ki ![]() ![]() ![]() #Aramızda en çok kullandığımız kelime ayrılıktı ![]() # Sorardım, senden değil, neden hep kendimden kaçtığımı ![]() ![]() Her yeni ilişkiyle içimdeki boşluğun biraz daha derinleştiğini bildiğim halde bu hayatı neden sürdürdüğümü sorardım kendime ![]() ![]() #Asla çözemediğim kurallarıyla beni hep dışına sürükleyen hayata yeniden tutunmaya çalıştığım tek yerin size duyduğum bu derin aşk olduğunu bilmediniz hiç ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|