![]() |
Gülmekten Öleceksiniz ! |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
Gülmekten Öleceksiniz !1) Eh işte , idare eder ![]() ![]() ![]() İran Halısı Kadının biri pahalı halılar satan bir dükkana girer ![]() ![]() ![]() -Bu İran halısı kaç para? diye sorar ![]() ![]() - Valla hanımefendi, halıya sadece bakmakla osurduğuna göre fiyatını duysan zıçarsın ![]() 2) Güzel Bİr fıkra Temel'in babası vefat eder ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3) Baya komik bir fıkra Sabun 2 ![]() orada sabun yapıyorlarmış ![]() ![]() Bizim Temel'i de yanlış bir ihbar üzerine esir kampına götürmüşler ![]() Tüm esirleri odalara tıkıştırıp tek tek sabun fabrikasına götürüyorlarmış ![]() Nazi subayları esirleri teker teker götürürken esirler bağırıyorlarmış ![]() "Durun beni bırakın, bana acıyın ![]() ![]() ![]() Temelin odasındaki tüm esirleri sırayla götürmüşler ![]() iki asker kollarından tuttukları gibi sürüklemeye başlamışlar ![]() "Haçan etmeyun uşaklar, pen Lazum, yapmayun, etmeyun, aciyun bana, çoluk çocuğum var daa" diye yalvarıyormuş ama nafile ![]() Askerler "Kes sesini, sen de sabun olacaksn!" diye bağırınca ç****izlik içindeki Temel iyice dellenmiş: "Yapin lan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4) Güzel Bir Fıkra Çapkın Temel Bizim Temel ile Cemal bir gün lüks bir otelin lobisinde harika bir hatun görürler ![]() Temel der ki, "Ula Cemal, gidip bir bakayim, bu kadindan iş çikar mi?" Temel yaklaşır kadına, sorar: "Benimle bir yemek yemek ister misiniz?" Kadın Temel'i şöyle bir süzerek: "Bahse girerim şu kapıdaki Mercedes sizin değil ![]() ![]() ![]() "Değildir ![]() "Şöyle iyi durumda bir banka hesabınız da yoktur sanırım?" "Yoktur ![]() "Karadeniz kıyılarında şöyle iki katlı bir çiftlik eviniz de yoktur heralde?" "Yoktur ![]() "Hadi o zaman çek arabanı!" Temel boynu bükük döner Cemal'in yanına: "Ula Cemal, benim Limuzini sana versem Mercedesini bana verir misin?" "Veririm Temelim ![]() ![]() ![]() "Bir telefon etsem kendi bankamda bana hesap açarlar mi?" "Açarlar Temelim ![]() ![]() ![]() "Tamam o da kolay da, heralde bizim peder üçüncü kati yikmama izin vermez ![]() ![]() ![]() 5) Güzel Bir fıkra daha Kumar Adam elindeki son 500 dolarla kumar oynamaya karar verir ve Las Vegas'ın yolunu tutar ![]() ![]() ![]() ![]() yönetiminin kendisine tahsis ettiği kral dairesine çıkar ve karısına telefon eder: "Hayatım, evde misin?" "Evet kocacığım ![]() "İyi ![]() ![]() ![]() milyon dolar kazandım ![]() Kadın sevinç dolu bir cığlık atar ![]() "Ayyyyyyyyyyy harikasın! Hemen hazırlanıyorum ![]() Paris? Karayipler? Acapulco? Guney Amerika? ![]() ![]() ![]() Adam cevap verir: "Umurumda değil ![]() ![]() 6) Çok çok komik bir fıkra daha Çıplak Temel Temel bir gün denize girmiş ama çırılçıplak ![]() Temel'in bütün elbiselerini alıp kaçmış, zavallı Temel de denizde öylece kalakalmış ![]() ![]() ![]() Hava biraz kararınca ne yapsın bizim Temel çıkmış denizden ![]() ilerdeki otların arasından usulca köyüne doğru gitmeye başlamış ![]() Otlak bitince evine de az kaldığı için on tarafını eliyle kapatarak evine doğru koşmaya başlamış ![]() "Ula salak uşak oranı kapayacağına yüzünü kapasana, kim tanıycak oranı?" 7) Yine güzel bir fıkra Yılan Temel ile Dursun tarlada çalışırken Temel'i penisinden yılan sokmuş ![]() Dursun hemen saglık ocagına telefon ederek doktora sormuş: "Temeli yilan sokti ne edelum?" Doktor "Yılan sokulan yeri emip emip tükürün" demiş ![]() Temel merakla "Uyy Tursun, toktor ne diyi?" diye sorunca Dursun cevap vermiş: "Ölsün p ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|