![]() |
BÜYÜ Belasından Nasıl Kurtulabiliriz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() BÜYÜ Belasından Nasıl Kurtulabiliriz?Misafir Nickli Üyeden Alıntı ben çok çaresizim hangi işe el atsam ilk başta güzel gidiyor sonu bir türlü gelmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böyle düşünmeyin büyü vardır ama hani her işimiz ters gittiğinde bana büyü yaptılar demek umudu kesmek iyi değildir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() BÜYÜ Belasından Nasıl Kurtulabiliriz?ben çok çaresizim hangi işe el atsam ilk başta güzel gidiyor sonu bir türlü gelmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() BÜYÜ Belasından Nasıl Kurtulabiliriz?BÜYÜ belasından nasıl kurtulabiliriz? Büyü gerçekten varmıdır? Büyü yapıldığını düşşünüyorsak ne yapmalıyız? Böyle bir şeyden şüphelendiğimiz zaman ne yapmalıyız? Hocam iyi günler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçbir derdiniz olmasa, hiçbir sıkıntınız ve rahatsızlığınız bulunmasa; kalkıp sırf denemek için büyücü bir "hocaya" gidip, bir şeyler anlatsanız, mutlaka size büyü yapıldığını söyleyecektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hattâ büyü çeşitlerine göre, "büyü bozma" fiyatları da bellidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak şunu da hatırda tutmak lazım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu açıdan sihrin ve büyünün en büyük etkisi ruh üzerindedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çare nedir? Ne yapmalıdır? Kime ve nereye başvurmalıdır? Böyle bir şeyden şüphe ettiğinizde hemen Allah'a sığınmalı, çareyi, şifayı ve yardımı Allah'tan istemelidir ![]() ![]() Ayrıca bu tür psikiyatrik haller için doktora gitmeyi de ihmal etmemeli, bir psikiyatrdan, psikologdan yardım almalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() Mehmet Paksu- |
![]() |
![]() |
|