|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgi, çocuğa, hakkında, hissettirin, oldugunu, özel |
![]() |
çocuğa özel oldugunu hissettirin hakkında bilgi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() çocuğa özel oldugunu hissettirin hakkında bilgiÇocuklarınıza sevdiğinizi belli etmenin, onlara ayrıcalıklı olduklarını ifade etmenin yolları ![]() ![]() ![]() ![]() Ne olursa olsun seni seviyorum ![]() Çocuklarınızın onları şartsız sevin ![]() Başarı ve başarısızlıklarını sevin ![]() Sana saygı duyuyorum ![]() Çocuklar da saygıyı hak ederler! Çocuklarınıza saygı gösterdiğinizde onlara başka insanların değer ve sınırlarına saygı duymayı da öğretirsiniz ![]() Kararını destekliyorum ![]() Onlara zarar verecek bir şey olmadığı sürece kararını destekleyin ![]() Seni dinliyorum ![]() Hüküm vermeden ve eleştirmeden dinleyin ![]() Yalnızca dinlemek niyetiyle dinleyin ![]() Hayatıma renk katıyorsun ![]() Onlara sizin için bir lütuf olduğunu gösterin ![]() Çocuğum olduğun için çok talihliyim ![]() Onlara hayran olduğunuzu ve yeteneklerini sizinle paylaşmasını teşvik edin ![]() Biraz daha anlatsana! Zararsız sorular sorun ![]() keyif aldığınızı gösterin ![]() Anlamak istiyorum ![]() Sizinle paylaşmasını isteyin ama zorlamayın ![]() Teşekkür ederim ![]() Siz sormadan bir şey yaptıklarında büyük birisiymiş gibi teşekkür edin ![]() Sana yardım edeyim ![]() Çocuğunuzun yardıma ihtiyacı varsa yanında olun ![]() Sevginizle ve ruhunuzla orada bulunun ![]() |
![]() |
![]() |
|