Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
defile, makyaji, podyum, teknikleri

PODYUM VE DEFİLE MAKYAJI ve PODYUM VE DEFİLE MAKYAJI teknikleri

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

PODYUM VE DEFİLE MAKYAJI ve PODYUM VE DEFİLE MAKYAJI teknikleri



PODYUM VE DEFİLE MAKYAJI ve PODYUM VE DEFİLE MAKYAJI teknikleri


Moda deyince akla ilk gelen giysi olsa bile moda; sanat, müzik, tiyatro, edebiyat, iç mimarlık, mimari, makyaj, saç aksesuarına kadar konusu insan olan her alanda karşımıza çıkmaktadır Moda belirli bir süre etkin olan toplumsal beğeni, bir şeye karşı gösterilen aşırı düşkünlüktür Geçici olarak yeniliğe ve toplumsal beğeniye uygun olandırPazar araştırması, tanıtım, 'in' modeller, makyaj uzmanları, fotoğrafçılar, kuaförler, art direktörler, stilistler, promosyon, reklam, ünlü kişilerin giydiği kıyafetler ve tabii ki satın aldığınız yerin havası, her biri tüketiciyi baştan çıkarmada rol oynayan unsurladır Modacılar ve tasarımcılar günümüzde daha farklı düşünmeye başladılar En yeni modayı dayatmak yerine, imaj oluşturmak üzerine yoğunlaştılar İmaj, bugün modayla eşanlamlı olarak düşünülen bir kelimedir İmaj kişinin sadece kıyafeti değil saç ve makyaj tarzıyla da bir bütün oluşturur

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.