![]() |
"Gerekirse sağ bekte bile oynarım.." |
![]() |
![]() |
#1 |
rebellious23
|
"Gerekirse sağ bekte bile oynarım.."![]() Beşiktaş'ın genç oyuncusu Burak Yılmaz, her zaman elinden geleni yaptığını belirterek, siyah beyazlı takım için gerekirse sağ bekte bile oynayabileceğini söyledi ![]() ![]() Burak, kulübün resmi dergisinde yer alan röportajında, teknik direktör Jean Tigana'nın şu anda kendisine sağ kanatta görev verdiğini belirterek, ''Belki zaman zaman başarılı olamıyorum ama elimden geleni yapıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konyaspor maçında eline çarpan topun sonrasında golle sonuçlanmasıyla ilgili soruyu yanıtlayan siyah-beyazlı oyuncu, ''Samimi konuşmak gerekirse, hangi futbolcu o durumda olursa olsun, gidip bunu hakeme söylemez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burak, takımdaki her oyuncunun iyi futbolcu olduğunu, ama kendisinin Delgado ile oynamaktan çok zevk aldığını söyledi ![]() Siyah-beyazlı oyuncu, geçmiş yıllarda Beşiktaş'ta forma giyen oyunculardan Sergen ile yan yana oynamak istediğini vurgulayarak, ''Küçüklüğümden beri Sergen Yalçın benim idolümdü ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|