Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
edilir, göz, iyileşir, nezlesi, tedavi

Göz Nezlesi Nasıl iyileşir, Göz Nezlesi Nasıl tedavi edilir,

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Göz Nezlesi Nasıl iyileşir, Göz Nezlesi Nasıl tedavi edilir,



Göz Nezlesi Nasıl iyileşir,

Göz Nezlesi Nasıl tedavi edilir,


Göz Nezlesi Nasıl Geçer?


Göz nezlesi adı altında geçen birçok hastalığın kendilerine göre tedavileri vardır Alerjik olanlarda damla gerekirse hap veya benzeri yöntemlerle tedavi edilmesi gerekir Bunlar genelde tekrarlayıcıdır Çevredeki alerji yapan faktörler devam ettiği sürece gözde de alerjik reaksiyonlar oluşacaktır Bakteriyan olanlar ise ilaçlarla tedavi edilecektir İlaçlarla tedavi edildikten sonra genelde bir daha oluşmaz Çevremizdeki insalarda ya da çevremizde bize bulaştığı yer halen mevcutsa yeniden bulaşıp yeniden oluşturabilir Bir de bu tip bir enfeksiyon oluştuğu zaman vücudumuzun direnci düşük demektir Aynı faktör değil ama başka faktörlerden iltihap kapıp yeniden bir konjonktivit geçirme olasılığı yüksektir Bunun dışında viral konjonktivitlerde ise çeşitli nedenlerle genelde yine bulaşıcı olup ancak direnç düşüklüğü bakteriyalden de daha fazla direnç düşüklüğü ile gözükür Böyle durumlarda kesinlikle bir antiviral tedavi gerekir Bunun teşhis ve tedavisi kesinlikle bir göz doktoru tarafından yapılmalıdır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.