Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
diş, spaı, uygulanılır

Diş spa'sı nedir nasıl uygulanılır / Diş spa'sı nedir nasıl uygulanılır

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Diş spa'sı nedir nasıl uygulanılır / Diş spa'sı nedir nasıl uygulanılır



Diş spa'sı nedir nasıl uygulanılır

Su ve masajlı SPA kültürüne şimdilerde 'diş spa'sı eklendi Ağız Arındırıyor ve dişleri ferahlatan bu uygulama ile mükemmel gülüş garanti



'Sudan gelen sağlık' kültürü SPA; ağız ve diş bakımında da etkisini gösterdi Yurtdışında yaygın olarak uygulanan 'diş SPA'sı ülkemizde de trend haline geldi Diş Hekimi Çağdaş Kışlaoğlu, "Dental SPA, ağız ve dişleri ferahlatma işlemidir" diyerek şu bilgileri verdi: "Dental SPA'da; diş taşı temizliği, diş eti bakımı ve rahatlatma solüsyonları, plak temizliği ve beyazlatma uygulamaları yapılmaktadır Bu işlem, sağlıklı bir ağzı korumak için en uygun tedbirdir Bu nedenle her yaştan kişiye uygulanır ve uygulanmalıdır"

400 TL'DEN BAŞLIYOR
'Diş SPA'sının 6 ila 10 ayda bir tekrarlanması gerektiğini belirten Kışlaoğlu, "Bu işlemin ücreti kişinin talebine göre 400 ile 1200 TL arasında değişiyor" dedi Diş Hekimi Çağdaş Kışlaoğlu, 'dental SPA'nın neden bu aralar popüler olduğunu da şöyle özetledi: "İnsanlar artık sağlıklı ve kaliteli yaşama daha fazla özen gösteriyor Sağlıklı bir ağız, beyaz düzgün diş yapısı ve güzel bir gülüş ise insanın kendine güvenini artırıyor 'Diş spası'nın en büyük faydası ise ağızda bakteri üremesini önlemektir"

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.