![]() |
Tembel Beceriksiz Kadınlar.!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tembel Beceriksiz Kadınlar.!!Tembel Beceriksiz Kadınlar ![]() Pazardan süt alıp yoğurt yapmıyorsan, o marketlerden aldığın katkısının ne olduğu belli olmayan, yoğurt kılığındaki ürünü yiyeceksin ![]() - ''m ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zaten yenik başlayacak, Ajda Pekkan akıllım ![]() - 'Salça yap' demiyorum ama memleketinde elleri öpülesi kadınlarımızın yaptığı salçalardan satın almıyorsan, kanserojen ihtiva eden katkılı salçaları hem yiyecek hem de yedireceksin mutfak güzeli(!) - 'Erişte yap' demiyorum ama en azından marketten makarna alacağına köy pazarından erişte satın al be kadın(!) ![]() sor, mahallendeki yaşlı ebe'ye sor ![]() - Pazardan kese yoğurdu alıp, ayran yapmışlığın yok, bir dene daha önce ayran diye içtiklerinin ne olduğunu gör bari meraksızım, - Dört tane biberi,üç tane salatalığı hazır sirkeye koyup turşu yapmak zahmetine katlanmıyorsan önüne konan o hazır ne olduğu belli olmayan turşuları zıkkımlanacaksın, içinde koruyucu olduğu için miden ağrıyacak, sen de adamın başını ağrıtacaksın geçimsizim, - Yaz aylarında 5-10 kğ biber alıp kurutup sofralık biber yapmazsan Avrupa kapılarından dönen alfoksinli kiremit tozlu ve boya katkılı toz biberleri ziftleneceksin tembel uyuşuğum, - Yaz günleri pazardan alacağın domates taze fasulye, bamya, börülce,vBulletin ![]() hazırlamazsan, marketten ürünün korunması adına içine ne konduğunu bilmediğin renkli kutulardaki lastik tadındaki sebzeleri yiyeceksin hazırcım, - Limon şeker ve suyu karıştırıp limonata yapmıyorsan kolon kanseri yaptığı kesinleşen mısır şekeriyle hazırlanan boyalı suları içeceksin, 'Dondurmam Kaymak' filmindeki yurdum dondurmacısı yalan mı söylüyor? Gıda boyası, şeker su karışımı ![]() ![]() - Mahalle kasabından kıyma alıp güzelim Türk köftesini yapmazsan -utanmadan-bir soğan halkasının reklamını yapan, küçük çocukları suni oyun bahçesinde 'dondurma' diye sattığı kremayla kandıran 'büyük şeytan' Amerika'nın o aptal yağ deposu hamburgerlerini yiyeceksin, ondan sonra da 'kilo aldım, damar sertliği yaşıyorum, halsizim, şekerim yükseldi' diye beyaz önlüklülere koşacaksın ![]() Onlarda seni daha değişik zehirlerle(!) tedavi etmeye çalışacaklar ![]() seferde böbreklerin karaciğerin miden zarar görecek, ondan sonra da ''Bunlar neden benim başıma geliyor?'' diye zırıl zırıl ağlayacaksın ![]() - Gerçek balımız yerine salt ucuz diye Çinden gelen bal yedirirsen çocuğuna o çocuk hem fiziksel hem ruhsal olarak eksik gelişir daha doğrusu gelişmez, gözleri bile çekik olur yahu ![]() - 'Bizim zamanımızda' diye başlayan ak elli, bal dilli, nur yüzlü büyüklerin sözünü kesip ''Geçti sizin zamanınız, şimdi herşeyin hazırı ve kolayı var dersen! ''hazır ve kolayın sana hazırladığı sonuçlara katlanırsın ![]() bilmişim! - Sabahları zeytinli peynirli, ballı, yumurtalı, kahvaltı yerine kedi çanağında süt ile karıştırdığın Amerikan mısır gevreği mama ile kendini kandırmaya devam edersen hastalık için çok beklemeyeceksin tembel tenekem, - Un yumurta şekeri karıştırıp bir kek dökmezsin, çocuğunun eline cips ve şekerleme verirsin ondan sonra 'bu çocuk obez oldu!' diye doktora götürürsün ![]() - Uykundan feragat edip, okula giden ufacık çocuğuna kahvaltı yaptırmayıp beslenme çantasına tost yapıp, meyva suyu ya da süt koymazsan, vicdanını rahatlatmak için verdiğin para ile çocuğun sabahın erken saatinde o soğuk havada cola ile soğuk sandviç yediğini bilmiyor musun? Adı 'anne' olankadıncık! |
![]() |
![]() |
|