Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
faydaları, faydalarını, lettuce, marul, marulun, nelerdir

marul lettuce nedir faydaları nelerdir -Marulun faydalarını

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

marul lettuce nedir faydaları nelerdir -Marulun faydalarını

marul lettuce nedir faydaları nelerdir

Türkiye’de marul Ege ve akdeniz taraflarında genellikle daha fazla üretilir Marulun yetiştirme seçenekleri bazı hava durumlarına bağlı olmaktadır Marulun büyümesi için ve Marulun faydalarını görebilmek için Kış mevsiminde yetiştirmek gerekmektedir Marul kış ayı’nda yetişir Bu bu ay soguk olduğu için marulun büyümesi ve kendi içini doldurması soguk kış ayı’na ait bi özelliktir Tadını havanın soguklugundan ve sulamasından alır Ben bir üretici olarak her kış marul dikiyorum , İzmir de / Menderes ilçesinde sera olarak kurdugumuz iş yerlerimiz yani üretim yerimiz vardır Burada Yazları salataLık , kışları marul gibi , ve bu yaz bir değişiklik yapıyorum papino ekecegim , pepino nun faydalarını biliyorsunuzdur umarım cok faydalı bir meyve…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com