![]() |
Annelerimizden neler öğrendik? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Annelerimizden neler öğrendik?- İYİ YAPILMIŞ BİR İŞİ TAKDİR ETMEYİ öğrendik: "Bana bakın, çıkın birbirinizi dışarda gebertin, evi daha yeni temizledim ![]() ![]() ![]() - DUALARIN GÜCÜNÜ öğrendik: "Yat kalk dua et ki baban müzik setinin bozulduğunu farketmedi ![]() ![]() ![]() - ZAMANA KARŞI YARIŞMAYI öğrendik: "O oyuncaklarını topla yoksa bi tekme attığım gibi hepsini karşı sahilden toplarsın ![]() ![]() -MANTIKLI DÜŞÜNMEYİ öğrendik: "BEN ÖYLE DİYOSAM ÖYLEDİR ![]() ![]() ![]() - HAYATIN TRAJİKOMİK YANLARINI öğrendik: "Sen daha orda gülmeye devam et, birazdan ben seni tam güldürücem ![]() ![]() ![]() - HAYATIN ÇELİŞKİLERLE DOLU OLDUĞUNU öğrendik: "KAPA ÇENENİ VE ÇORBANI İÇ ![]() ![]() ![]() - DAYANIKLI OLMAYI öğrendik: " O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak YOK ![]() ![]() - HAVA RAPORU TAHMİNİ YAPMAYI öğrendik: " Şu dağınıklığa bak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - ABARTMAYI öğrendik: "Sana 500 bin defa söyledim kirli ayakkabılarınla içeri yürüme diye ![]() ![]() - DAVRANIŞ PSİKOLOJİSİNİ öğrendik: "Babana çekicegine biraz bana çekseydin noolurdu ![]() ![]() ![]() - OLAĞANÜSTÜ DURUMLARA HAZIRLIKLI OLMAYI öğrendik: "Dinleme bakalım anne sözü dinlemee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - KISKANMAYI öğrendik: " Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan kac milyon çocuk var biliyo musun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|