Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakmadığımı, sandığın, zaman

Bakmadığımı sandığın zaman..

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bakmadığımı sandığın zaman..

Bakmadığımı sandığın zaman , ilk yaptığım resmimi buzdolabının kapısına astığını gördüm ve hemen bir başka resim yapmak istedim

Bakmadığımı sandığın zaman , sokaktaki bir kediyi beslediğini gördüm ve hayvanlara karşı nazik olmanın iyi bir şey olduğunu öğrendim

Bakmadığımı sandığın zaman , benim için en çok sevdiğim keki yaptığını gördüm ve küçük şeylerin yaşamdaki özel şeyler olabileceğini öğrendim

Bakmadığımı sandığın zaman , yemek yaptığını ve hasta olan bir arkadaşına götürdüğünü gördüm ve hepimizin birbirimize bakmamız gerektiğini öğrendim

Bakmadığımı sandığın zaman , zamanını ve paranı, hiçbir şeyi olmayan insanlara verdiğini gördüm ve bir şeylere sahip olanların, hiçbir şeyi olmayanlara vermeleri gerektiğini öğrendim

Bakmadığımı sandığın zaman , evimizi ve içindeki herkesi gözettiğini, özen gösterdiğini gördüm ve bize verilenlere bakmamız gerektiğini öğrendim

Bakmadığımı sandığın zaman , iyi duyumsamadığın zamanlarda bile sorumluluklarını yerine getirdiğini gördüm ve büyüdüğüm zaman sorumlu olmam gerektiğini öğrendim

Bakmadığımı sandığın zaman , gözlerinden yaşlar aktığını gördüm ve kimi zaman olayların incittiğini; ama ağlamanın yanlış olmadığını öğrendim

Bakmadığımı sandığın zaman , umursadığını gördüm ve olabileceğim herşey olmayı istedim

Bakmadığımı sandığın zaman , büyüdüğüm zaman iyi ve üretici bir insan olmak için bilmeye gereksinim duyduğum yaşamın derslerinin çoğunu öğrendim

Bakmadığımı sandığın zaman , sana baktım ve “Bakmadığımı sandığın zaman gördüğüm herşey için teşekkür ederim" ; demek istedim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com