''KaLaBiLDiĞiN KaDaR KAL SABRIM'' |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
''KaLaBiLDiĞiN KaDaR KAL SABRIM''Sabretmenin son tesbih taşında yüreğim ![]() Doksan dokuzuncu taşı elimde sabrın![]() ![]() Korkuyorum o bittiğinde bende bitmiş olucak tahammül ![]() Yinede son taşıdır sabrın dayandırır beni bir vakit daha bilinmeye![]() SONRASI![]() ![]() bilmiyorum sonrasında içimdeki boşluğun yerini neyi eklerim elimdeki tesbihin yerine neyi koyarım BİLMİYORUM![]() ![]() ![]() SABREDİYORUM İŞTE ![]() Hemde herşeye![]() ![]() Son taşı sıkıca tutuyorum parmaklarımın arasında Kayıp gidecek herşeye hazırlıklı olsun istiyorum yüreğim Olmuyor bir insan kendini ne kadar hazırlayabilir bir bilinmeyene![]() ![]() Düşünmek istemiyorum ![]() şimdi yapabildiğimce sabırlı olmak istiyorum Son taşını elimden düşürmemek için sabrın![]() Gayret ediyorum sınırsız bir infilak yaşıyor içim Sanki birazdan patlayacak kederinden ve son taşta düşecek ellerimden![]() DÜŞMESİN GÜCÜM YETTİĞİ KADAR BENDE KAL BİLİNMEZLİĞİM ![]() ![]() GÜCÜM YETTİĞİ KADAR ve BENDE KALABİLDİĞİN KADAR KAL SABRIM![]() ![]() ![]() |
|
|
|