![]() |
KişiseL ayna |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() KişiseL ayna![]() hayatımız karışık mutfak gibi, halil ibrahim sofraları kurulmuyor artık evlerde ![]() ![]() kim kimin etinden ne koparırsa kardır sayıp doyuruyor aç ruhunu bu alemde ![]() ![]() baldırımızda bi yabancı kaşık ![]() ![]() ![]() ![]() afiyet bal şeker olsun aşklar satılıyor cafelerde yarım ekmek arası ![]() ![]() ![]() taşıyın beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() taşıyın beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() az daha dayan açacak yaprakları toprak ananın ![]() ![]() kırılgandır kollarım kanatlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ev sahibesi olmuş kuşlara eğreti dallarım ![]() dilim susakalmış kesik uzuvlarım da açmış kır çiçekleri ![]() ![]() bize yine söylemsiz sözler ![]() ![]() bize yine kendimizle elele boğuk bi yanlızlık kalmış ![]() ![]() ![]() ![]() kaynar kazan cehennem atmosferde ![]() ![]() okyanus derinliği panik depresifiyim ![]() ![]() ![]() tarumar eylesinler bedeni mi umurumda mı ![]() ![]() bana yürekte inşaa edilmiş ruh gerek ![]() ![]() ve sen kadınsın ![]() ![]() ![]() ![]() topukları toprak çatlağı, yüreği evlat yangını anasın ![]() ![]() ![]() ve sen senn ![]() ![]() sen utançsın bu kodaman dünyanın apış arasına gizlediği açlıksın ![]() ![]() ![]() bakıyor ve görüyormusunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yoksa sen de mi bakar körsün? ve görmek için insan olmak yetersiz kaldığı an ![]() ![]() bazen ağlarsın AİZO misali ![]() ![]() bazen de bakarsın denize ben gibi ![]() ![]() ![]() ah be kuşum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kurulacak çok cümle var aslında ![]() ![]() ![]() ![]() oysa ki ben ![]() ![]() ![]() ![]() sihirli bir kapıdan geçip kendimce sana merhaba demek anne ![]() ![]() ![]() ![]() niye taş kesildi elim ![]() ![]() ![]() ![]() ben niye doğamadım anne? ![]() hiç dönüp gölgenize baktınız mı ![]() ![]() orada viraneleri görebildiniz mi ![]() ![]() gölgenizle hayat oyunları oynadınız mı ![]() oyun başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oyunu baştan yazalım ister misin oyunun kuralını bozup ![]() ![]() gölgelerimize yeni hayatlar inşaa etsek ve saklanıp bir hayalin ardına hiç ebelenmesek ![]() ![]() ölsek ![]() ![]() ![]() ![]() öyle saf ![]() ![]() ![]() ![]() yalandan ![]() ![]() ![]() ![]() biz toprak ana gibi doğurgan olsak ![]() ![]() ![]() ![]() haydi cancağızım ![]() ![]() ![]() ![]() koşmak bizim neyimize ![]() ![]() ![]() ![]() haydi cancağızım ![]() ![]() ![]() ![]() 1963 Malcolm W ![]() Budist rahip Thich Quang Duc, Güney Vietnam Hükümeti'nin din adamlarına eziyet etmesini kendini yakarak protesto ediyor ![]() ![]() ben sana destanlar yazıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() her bahar sürgün verir köklerim ![]() ![]() ![]() hey sevdiceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zamansız gelişler vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu gün burada cumartesi ![]() ![]() sadakat mi dedin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o bir şehit oğlu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yağan yağmura inat küçücük ellerinde dev bir milleti taşıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|