![]() |
Neler Öğrendik Neler (Kalp Kırmadan Önce) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Neler Öğrendik Neler (Kalp Kırmadan Önce)Jackson Brown'in "Su Hayatta Neler Ogrendik Neler" adli kitapcigindan: 1- Kendimi neşelendirmek istedigim zaman en iyi yolun baska birini neşelendirmeye çalışmak olduğunu öğrendim ![]() 2- Bir bebeğin evlilik sorunlarini çözemeyecegini ögrendim ![]() 3- Bir tartismayi tatlıya baglamadan yataga gidilmemesi gerektiğini öğrendim ![]() 4- Isyerinde romantik iliskiler aranmamasi gerektigini ögrendim ![]() 5- Insanin kendisinden daha sorunlu birisiyle evlenmemesi gerektigini ögrendim ![]() 6- Çalistirdigimiz insanlara iyi davrandigimizda, onlarin da müsteriye iyi davrandiklarini ögrendim ![]() 7- Bir toplantida zekâmi ya da sohbetimi göstermek konusunda tercih yapmak gerektiğinde sohbeti seçmenin daha iyi olacağını 8- Insanlara iyi davranmanin hiçbir maliyeti olmadigini ögrendim ![]() 9-Gerçekten yasamaya baslamak için emeklilik beklenirse, çok uzun bir süre beklenilmiş olunacağını öğrendim 10-Iyi kalpli olmanin mükemmel olmaktan daha önemli oldugunu 11-Bir domuza ve bir çocuga istedikleri her seyi verirseniz sonuçta çok iyi bir domuzunuz ve çok kötü bir çocuğunuz olacağını öğrendim ![]() 12-Kimle evlenecegin kararinin hayatta verilen en önemli karar olduğunu öğrendim ![]() SEVGİ Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çıktığında, üç yaşındaki oğlunun gayet mutlu bir biçimde elindeki çekiçle kamyonunun kaportasını mahvettiğini görmüş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birisi masaya süt döktüğünde ya da bir bebeğin ağladığını işittiğinizde bu öyküyü hatırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|