|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çocukları, ezgileralıntıdır, piskopat, yapan |
![]() |
Çocukları piskopat yapan ezgiler(alıntıdır) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çocukları piskopat yapan ezgiler(alıntıdır)cocuk sarkilarinin hepsi bir yastan sonra insani psikopat yapar cunku hafizadan atilmalari mumkun degildir ![]() ![]() orada bir köy var uzakta o köy bizim köyümüzdür bu şarkı çocuğu psikopat yapmazsa hangi şarkı yapar diye sorarım kendime ![]() ![]() ![]() ![]() pazara gidelim, bir kuzu alalım pazara gidip, bir kuzu alıp n'apalım? happırı huppur happırı huppur yiyelim pazara gidelim, bir köpek alalım pazara gidip, bir köpek alıp n'apalım? happırı huppur happırı huppur yemiyelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hayat sevince güzel sevince tatlı günler bir kuşu kelebeği bir taşı sevin yeteeeerrr ![]() ![]() ![]() sevince kalplerimizde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ishalle mucadele sarkisi: benim adim bebek annemin kuzusuyum bi tanesi babamin agucuk gugucuk al benden bir gulucuuuk amaaa ne olduuu banaaa boyleee eriyorum soluyoruuuuuum agucuk gugucuk gulemiyoruuuuuum (ayrica klip nosyonu gelismemis bu yillarda arkada hakikaten eriyip kibrit copune donmus zavalli bir minik bebek surerkli aglarken gorulur) "biz tam yedi cüceyiz ondört kollu bir deviz" bu ne ya? kabus bununla sınırlı kalmıyor ama ![]() ![]() "var mı bize yan bakan hey yan bakan hey yan bakan" yan bakan olsa napıcan? öpücek misin? beş yaşındayken falan söylerdik bunu, düşündükçe kendimden iğreniyorum ![]() ![]() bi de "baltalar elimizde uzun ip belimizde biz gideriz ormana hey ormana" şeklinde sözleri olan şarkı vardı, ona burda değinmek istemiyorum ![]() ![]() ![]() "yemyesil kirlarda bir yavru ceylan varmis ![]() annesinin yaninda hoplaya ziplaya oynarmis ![]() mini minicik mini minicik mini mini mini mini mini minicik gün gelince bir gün hep avcilar gelsin mi çifteleri dogrultup sevgili yavruyu vursun mu mini minicik mini minicik mini mini mini mini mini minicik ![]() ![]() bir aslan miyav dedi, minik fare kukredi fareden korktu kedi, kedi pirrr ucuverdi cocukcaaz kavram kagrasasi yasayip kafayi daga tasa vurmasin da ne yapsin? kurbağa baktı öküze dedi sonra kendince ben de ona benzerim nefes alır şişerim şişti durmadan oldu kocaman *bum!!!* sakın ona benzeme dev olmaya özenme hatırla bu masalı akılsızlık yapanı ![]() ![]() (şişmiş ve en sonunda patlamış bir kurbağa nedir yahu!? sorarım size ![]() ![]() şöyle bir şarkı vardı bir de amann amann söylenir, duyarım ara sıra mahallenin veletlerindebir gün bir gün bir çocuk eve de gelmiş kimse yok açmış bakmış dolabı şeker de sanmış ilacı yemiş yemiş bitirmiş akşama dogru bir sancı kıvran kıvran kıvranmış hastaneyi boylamış bir tane daha ; bir küçücük aslancık varmış kırlarda koşar oynarmış babası onu çok severmiş sen benim canımsın dermiş aslan baba birgün harbe gitmiş küçüğün neşesi bitmiş aslan baba harpte vurulmuş küçücük de köyden kovulmuş bu şarkının sonu pek hoştur la la la sonu pek hoştur hem çocuğu ilerde psikopat yapma olasılığı yüksek, hem de dinleyen yetişkinlerin psikopata bağlamasına neden olan şarkılar ![]() "dandini dandini danalı bebek, annesi maymun babası şebek, ağzına verdim bebek maması, yemedi gitti (oha be kardeşim! ne böyle hayvanlı çocuk şarkısı, ağzına vermek filan bebek maması kıvamı ![]() (galiba ben psikopatım ![]() ![]() ![]() ![]() neşeli ol ki genç kalasın bu dünyadan da zevk alasın; sözleri itibariyle imaj devrinin tohumlarının atıldığı şarkıdır ve bu şarkıyla yetişen nesil psikopat bir şekilde güzellik takıntısı edinmiştir ![]() cocuklari mutlu eden sarkilar olmasi gerekirken ve isbu baslik altinda yazilan bilumum sarkilar, cocuklugumuzun sevimli sarkilariyken, cocuk dimagimizi bir fasit daire icine sokan, soyledikce dur durak bilmeyen, bir es almaniza izin vermeyen, net'ce itibariyle psikopatliginizin teee cocukken baslamasina yol acan sarkilardir, hatta tek bir sarkidir ![]() doooo bir kulah dondurma reeee masmavi bir dereeee miii yelkenli bir gemiiii faa gemide bir tayfaaa soool papatyali bir yolll laaaa gunesten bir damlaaaa siii ayse'nin kedisi veee iste yeniden do re miiii "telefonun delikleri içinde ufak tefek parmakları yüzünden bir bilseniz başımıza ne geldi küçük kardeşimin yüzünden babam evde yokken telefon eder bütün şehri arar rahatve kabus başlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sanırım bu bir memur çocuğunun uydurduğu bir şarkıydı ya da tekerlemeydi ama şu yaşımda etkileri hala üzerimde gözlenmektedir ![]() -annecim annecim baksana ![]() -sus kızım sus kızım çarparım ![]() -babacım babacım baksana ![]() -sus kızım sus kızım çarparım ![]() -devlet amca devlet amca baksana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________alıntı |
![]() |
![]() |
|