|  | KopartaN DuvaR Yazıları ;Pp |  | 
|  06-25-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   KopartaN DuvaR Yazıları ;Pp******************************************** Bazı parazitler bağırsakta yaşar, bağırmasak da ******************************************** Kendimi öldürüp intihar süsü verecem   ******************************************** Merak etme, kısırlık kalıtsal değildir: oğluna geçmez     ******************************************** Eskiden kibirliydim; artık kusursuzum     ******************************************** Fakirlik kader değildir, sadece kalıtsaldır ******************************************** Bilmemek ayıp değil, Yeter ki çaktırma     ******************************************** DELİ GİBİ SEVDİM, MANYAK GİBİ EVLENDİM   ******************************************** Bunu yazan sinus, Okuyana kosinus     ******************************************** Ne kadar sallarsan salla, Dört yanlış bir doğruyu götürür    ******************************************** Dereceye girmek için çok çalıştı, Ama hasta oldu derece ona girdi     ******************************************** Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapın   Çok zevkli oluyor     ******************************************** Dış görünüşe önem vermem, röntgen filmi çektirip gelin ******************************************** Kafanı çevirip durma, aklından geçenleri okuyamıyorum   ******************************************** Ben ettim sen etme ! Bırak tuvalet temiz kalsın ******************************************** Trabzon'da satılan su şişelerinin altında ne yazar ? Cevap : Buradan açılmaz ******************************************** Bu tüp bebek hatalı; hep gaz kaçırıyor     ******************************************** Kızda bir fizik var abi! Einstein yanında halt etmiş     ******************************************** Korkunun ecele faydası yoktur, sadece iç çamaşırları kirletir     ******************************************** İnsanların seni ezmesine izin verme; Ehliyet al, sen onları ez     ******************************************** Bir erkek en çok sevgilisini, en iyi karısını, en uzun annesini severmiş ******************************************** Ruhunuzu satmayın! Kiralayın ******************************************** Ölüm korkusu sürekli değil mezarda biten geçici bir duygu ******************************************** Benim için hayatta 8 önemli sey vardır: Pamuk prenses ve yedi cüceler ******************************************** Hiişşt sen    Hey oradaki    Arkana bakmasana lan    Sana diyom     ******************************************** Dünya delikanlı olsaydı, yuvarlak olmazdı ******************************************** Kurtlardan teklif geldi  Sürüden ayrılıyorum ******************************************** Papağanımı konuşması için terörle mücadeleye verdim  Sonuçtan memnunum   ******************************************** Sigara içen birini öpmek küllük yalamaktan farksızdır ******************************************** Gençler deneme-yamulma yöntemi ile yetişiyor ******************************************** Her türlü iyi niyet itina ile suistimal edilir ******************************************** "Bütün kadınlar güzeldir  " lafı sürümden kazanmak isteyen erkeklerin uydurmasıdır ******************************************** Ayrılık içimde bir kor, her gün sobayı tutuşturuyorum   ******************************************** İnsan icat oldu  Ekoloji bozuldu ******************************************** Atalarımız zamanında Orta Asya'dan çıkıp da ters yöne gitselerdi, şimdi Japon olurduk ******************************************** Allah seni mutluluk yağmuru altında şemsiyesiz bıraksın ******************************************** Bakarsan bağ olur, bakmazsan göremezsin ******************************************** Şiddete karşı savaş açın! Şiddet yanlılarını kurşunlayın ******************************************** Dünya yuvarlak, ozon delik  Abi ne sapık bir gezegende yaşıyoruz be ******************************************** Süperman de uçuyor ama kimse ona kuşbeyinli muamelesi yapmşyor   ******************************************** Yazılıdan sıfır aldım ama önemli olan katılmaktı ******************************************** Herkes iyiliğimizi istiyor ama vermiyeceğiz işte ******************************************** Bilmemek ayıp değil yeterki çaktırma  ******************************************** Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı   ******************************************** Üniversite öğrencisinden okey, bilardo dersleri  ******************************************** Sanık! Ayağa kalk! ve çocuklu kadınlara yer ver   ******************************************** Bizi çekemediler halat koptu   ******************************************** Nefes alamıyorum  Atmosferi açın   ******************************************** Bedavaya sadece güneş doğar   ******************************************** Sana her şeyimi veririm diyemem  Çünkü her şeyim sensin   ******************************************** Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır  O zaman baklava gerçek değildir   ******************************************** Sigara içme torununu gör  Sigara iç dedeni gör  ******************************************** İnsanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum   ******************************************** Boks spor ise savaş olimpiyattır   ******************************************** Hızlı yaşa genç öl  Cesedin yakışıklı olsun   ******************************************** Ey yükselen nesil ! Aşağı in lan   ******************************************** Ölürsem kabrime gelme    sıkışırız   ******************************************** Haydi, keselim şu ağacı yaşına bakalım   ******************************************** Tam düne alışırken bugün oldu   ******************************************** | 
|   | 
|  | 
|  |