![]() |
KopartaN DuvaR Yazıları ;Pp |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() KopartaN DuvaR Yazıları ;Pp******************************************** Bazı parazitler bağırsakta yaşar, bağırmasak da ******************************************** Kendimi öldürüp intihar süsü verecem ![]() ******************************************** Merak etme, kısırlık kalıtsal değildir: oğluna geçmez ![]() ![]() ![]() ******************************************** Eskiden kibirliydim; artık kusursuzum ![]() ![]() ![]() ******************************************** Fakirlik kader değildir, sadece kalıtsaldır ******************************************** Bilmemek ayıp değil, Yeter ki çaktırma ![]() ![]() ![]() ******************************************** DELİ GİBİ SEVDİM, MANYAK GİBİ EVLENDİM ![]() ******************************************** Bunu yazan sinus, Okuyana kosinus ![]() ![]() ![]() ******************************************** Ne kadar sallarsan salla, Dört yanlış bir doğruyu götürür ![]() ![]() ******************************************** Dereceye girmek için çok çalıştı, Ama hasta oldu derece ona girdi ![]() ![]() ![]() ******************************************** Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapın ![]() Çok zevkli oluyor ![]() ![]() ![]() ******************************************** Dış görünüşe önem vermem, röntgen filmi çektirip gelin ******************************************** Kafanı çevirip durma, aklından geçenleri okuyamıyorum ![]() ******************************************** Ben ettim sen etme ! Bırak tuvalet temiz kalsın ******************************************** Trabzon'da satılan su şişelerinin altında ne yazar ? Cevap : Buradan açılmaz ******************************************** Bu tüp bebek hatalı; hep gaz kaçırıyor ![]() ![]() ![]() ******************************************** Kızda bir fizik var abi! Einstein yanında halt etmiş ![]() ![]() ![]() ******************************************** Korkunun ecele faydası yoktur, sadece iç çamaşırları kirletir ![]() ![]() ![]() ******************************************** İnsanların seni ezmesine izin verme; Ehliyet al, sen onları ez ![]() ![]() ![]() ******************************************** Bir erkek en çok sevgilisini, en iyi karısını, en uzun annesini severmiş ******************************************** Ruhunuzu satmayın! Kiralayın ******************************************** Ölüm korkusu sürekli değil mezarda biten geçici bir duygu ******************************************** Benim için hayatta 8 önemli sey vardır: Pamuk prenses ve yedi cüceler ******************************************** Hiişşt sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ******************************************** Dünya delikanlı olsaydı, yuvarlak olmazdı ******************************************** Kurtlardan teklif geldi ![]() ******************************************** Papağanımı konuşması için terörle mücadeleye verdim ![]() Sonuçtan memnunum ![]() ******************************************** Sigara içen birini öpmek küllük yalamaktan farksızdır ******************************************** Gençler deneme-yamulma yöntemi ile yetişiyor ******************************************** Her türlü iyi niyet itina ile suistimal edilir ******************************************** "Bütün kadınlar güzeldir ![]() ******************************************** Ayrılık içimde bir kor, her gün sobayı tutuşturuyorum ![]() ******************************************** İnsan icat oldu ![]() ******************************************** Atalarımız zamanında Orta Asya'dan çıkıp da ters yöne gitselerdi, şimdi Japon olurduk ******************************************** Allah seni mutluluk yağmuru altında şemsiyesiz bıraksın ******************************************** Bakarsan bağ olur, bakmazsan göremezsin ******************************************** Şiddete karşı savaş açın! Şiddet yanlılarını kurşunlayın ******************************************** Dünya yuvarlak, ozon delik ![]() ******************************************** Süperman de uçuyor ama kimse ona kuşbeyinli muamelesi yapmşyor ![]() ******************************************** Yazılıdan sıfır aldım ama önemli olan katılmaktı ******************************************** Herkes iyiliğimizi istiyor ama vermiyeceğiz işte ******************************************** Bilmemek ayıp değil yeterki çaktırma ![]() ******************************************** Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı ![]() ******************************************** Üniversite öğrencisinden okey, bilardo dersleri ![]() ******************************************** Sanık! Ayağa kalk! ve çocuklu kadınlara yer ver ![]() ******************************************** Bizi çekemediler halat koptu ![]() ******************************************** Nefes alamıyorum ![]() ![]() ******************************************** Bedavaya sadece güneş doğar ![]() ******************************************** Sana her şeyimi veririm diyemem ![]() ![]() ******************************************** Gerçekler acıdır, baklava tatlıdır ![]() ![]() ******************************************** Sigara içme torununu gör ![]() ![]() ******************************************** İnsanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum ![]() ******************************************** Boks spor ise savaş olimpiyattır ![]() ******************************************** Hızlı yaşa genç öl ![]() ![]() ******************************************** Ey yükselen nesil ! Aşağı in lan ![]() ******************************************** Ölürsem kabrime gelme ![]() ![]() ![]() ![]() ******************************************** Haydi, keselim şu ağacı yaşına bakalım ![]() ******************************************** Tam düne alışırken bugün oldu ![]() ******************************************** |
![]() |
![]() |
|