Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kahraman, kamil, kimdir

Kamil Kahraman Kimdir?

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kamil Kahraman Kimdir?

Merhabalar Ortalama 4 yıldır web ortamındayım C # , PHP gibi programlama dilleri ve arama optimizasyonu SEO Uzmanı olan kişi
SEO Hakkında düşünceleri ;

Web dünyası gün geçtiktçe gelişmektedir gelişim gösteren internet ağında projeler ile gelir sağlamayı başaran webmaster topluluğu , Google’nin algoritma farklılığı ilede SEO Sektörüne aşırı bir ilgi ve yoğunluk olduğu fark edilir durumda
Seo uzmanı dâhi kesinlikle google algoritmasına hakim kişiler değildir , benim düşüncemden yol’a çıkarsak eğer bu işi yapan her kim ise sadece algoritma’yı tahmin edebilir Algoritmayı bilen kullanıcı sıralamalarda yükselme gibi bir kaygısı olmaz sonuçta algoritmanın nasıl hareket ettiğini biliyor

SEO ( Arama optimizasyonu ) ve bu alanda hizmet veren kişiler sayesinde günümüzde bir çok firma sitesini hedef kelimede üst sıralar’a çıkararak iş alımı ve prestige’ni yükseltmekte SEO’ya gerçekten hakim bir web kullanıcısı kesinlikle işsiz kalma gibi bir durum yaşayacağını sanmıyorum

Bunlar benim tecrübelerim ve düşüncelerim nasıl değerlendirmek istersiniz bilemiyorum ancak , Herkese bol neşeli ve mutlu günler diliyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com