Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abazi, almeda, biyografisi, kimdir, resimleri

Almeda Abazi Kimdir / Almeda Abazi Resimleri / Almeda Abazi Biyografisi

Eski 06-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Doğum: 13Şubat1992

Doğum yeri: Arnavutluk

Almeda Abazi; 13 Şubat 1992’de Arnavutluk’ta doğdu Katıldığı 3 güzellik yarışmasında da kraliçe seçilerek Miss Tiran, Miss Albania ve Miss Globe Kainat Güzeli ödüllerini kazanmıştır Lise Eğitimini İstanbul Özel Tarhan Kolejinde tamamlamıştır İstanbul Aydın Üniversitesi Bil Sanat Akademisi oyunculuk bölümünde eğitim almıştır Üniversite eğitimine Devlet Konservatuarı öğrencisi olarak devam etmektedir Mankenlik yapmaktadır Türkiye'ye yerleşen Almeda Abazi mesleki hayatını Türkiye'de devam ettirme kararı verdi

Dansa karşı özel bir ilgisi ve becerisi vardır Hemen hemen katıldığı tüm programlarda dans eden Almeda program sunucularından ve izleyicilerden tam not almıştır Katıldığı yarışma proğramı “Yok Böyle Dans”'ın iddialı isimlerinden birisi olmuştur Bir açıklamasında, Türkan Şoray ve Beyonce hayranı olduğunu dile getiren Almeda Abazi, "Oyunculuğa geçersem benim için de Türkan Şoray kuralları geçerli olacak" dedi Abazi, Beyonce'ye de rakip olabileceğini söyledi

Şu ana kadar bulunduğu Sinema Filmleri; Konak ve Şov Biznıs, TRT Dizisi Ayrılık’ta rol almıştır Bamya yemeğinden nefret eden ve en gizli zevki “Paraşütle atlamak” olan Almeda Abazi Kickboks da biliyor Boyu 172 cm olan Almeda Abazi 2012 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasına katılmıştır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com