![]() |
Yakışıklı erkeklerden iyi sevgili olur mu? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yakışıklı erkeklerden iyi sevgili olur mu?Yakın bir arkadaşımla kahvelerimizi içip gazetelerimizi okuyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üstelik adamın ne alnı ![]() ![]() ![]() ![]() İster istemez “Nefis!” diyor insan ![]() ![]() Neden bu tür adamlar hep yabancı reklamlarda karşımıza çıkıyor da bizde in cin top oynuyor ![]() ![]() Arkadaşım “Ne yakışıklı adam ![]() ![]() ![]() Onu duyunca aklımdan geçenleri kovup ![]() ![]() Gönlüm bu lafa itiraz etmek istemese de aklım itiraz ediyor: “Saçmalama!” Benim bildiğim müthiş yakışıklı adamlardan berbat sevgililer olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşım “nedenmiş o?” diye sızlanıyor ![]() 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha listeyi uzatacaktım ki arkadaşım “Senin gibisini görmedim!” diye isyan etmesin mi? Hayal bile kurmasına izin vermemişim ![]() Yine de 7 ![]() ![]() ![]() Kısacası ![]() ![]() ![]() Sizce de haklı değil miyim sevgili okur? |
![]() |
![]() |
|