Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erkeklerden, iyi, olur, sevgili, yakışıklı

Yakışıklı erkeklerden iyi sevgili olur mu?

Eski 06-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yakışıklı erkeklerden iyi sevgili olur mu?

Yakın bir arkadaşımla kahvelerimizi içip gazetelerimizi okuyoruz Okumamız birden arkadaşımın derin iç çekişiyle kesiliveriyor Merakla eğilip iç çekerek baktığı sayfaya bakıyorum Kocaman bir Master Card reklamı Reklamda bir adam fotoğrafı Adama adam demek bile saygısızlık öyle bir şey…

Üstelik adamın ne alnı ne gözleri var fotoğrafta Burnu biçimli ağzı ve mükemmel yüz hatları ortada

İster istemez “Nefis!” diyor insan Refleks olarak yani

Neden bu tür adamlar hep yabancı reklamlarda karşımıza çıkıyor da bizde in cin top oynuyor insan hayıflanıyor

Arkadaşım “Ne yakışıklı adam kim bilir ne muhteşem bir sevgilidir” deyiveriyor iç çekmeli ses tonuyla

Onu duyunca aklımdan geçenleri kovup zınk diye orada kalıveriyorum

Gönlüm bu lafa itiraz etmek istemese de aklım itiraz ediyor: “Saçmalama!”

Benim bildiğim müthiş yakışıklı adamlardan berbat sevgililer olur (Muzip okura açıklama: Benim bildiğim demek benim yaşadığım anlamına gelmez en azından her zaman gelmez) O deneyimden geçen herkes aynı şeyi söylüyor

Arkadaşım “nedenmiş o?” diye sızlanıyor Ben de nedenleri bir çırpıda sıralıyorum;

1 Yakışıklı adamlar kadar bencil sevgili bulamazsın O çevresinin yalnızca kendisini mutlu etmek için yaratıldığını sanır

2 Vermeyi bilmez yalnızca almasını bilir Kendisinin sana en büyük lütuf olduğunu düşünür

3 Ona naz kapris yapma ihtimalin yoktur İlk naz kapris yaptığında fırsat bilir ve zaten kolları açık onu bekleyen kucaklara atlayıverir

4 Her “bugün biraz geç kalacağım” demesinde aklına hemen kimlerle olabileceğine dair bir resmi geçit listesi gelir ama asla “bir işi çıkmıştır” cümlesi gelmez

5 Parmağına iğne batsa senin tüm ilgini ister ama sana kamyon çarpsa onun umurunda olmaz

6 Bir restorana gittiğinizde herkes önce ona bakar O da herkese bakıyorsa hapı yuttun demektir (Sene önemli değil Yer ise Güvenlik’te Alpay’ın Karpiç’i -Yani o kadar eskiden- Kapıdan girdiğimizde herkes ona bakmıştı O da yalnızca bana bakıp elimi sımsıkı tutmuştu Hiç kendimi o günkü kadar güzel o günkü kadar gururlu hissetmedim Kadınsı durumlar işte)

Daha listeyi uzatacaktım ki arkadaşım “Senin gibisini görmedim!” diye isyan etmesin mi? Hayal bile kurmasına izin vermemişim

Yine de 7 maddeyi de hemen ekleyiverdim: Ne kadar üstün niteliklere sahip olursan ve güzel olursan ol kendini onun yanında hep çirkin hissedersin

Kısacası yakışıklı sevgilisi olan da pişman olmayan da

Sizce de haklı değil miyim sevgili okur?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com