![]() |
Ayrılık acısıyla sosyalleşerek baş edin! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılık acısıyla sosyalleşerek baş edin!Bir daha asla başkasını sevemeyeceğinizi düşünürsünüz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Eğer ![]() ![]() ![]() Ayrılık acısı hiçbir şeye benzemez ![]() • Ayrılık acısı - özellikle de ilk kez birinden ayrılıyorsanız – hiçbir şeye benzemez ![]() ![]() ![]() ![]() • Duygusal bir ilişkinin bitmesi; bir kişi ile duygusal paylaşımın bitmesinin ötesinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Medical Park Fatih Hastanesi'nden Klinik Psikolog Sinem Demir; "Biten bir ilişkinin ardından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Daha iyisini bulamam" demeyin • Bir araştırmaya göre; ayrıldıkları partnerlerine duygusal olarak kendilerini daha yakın hissedenler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Bağlanma kuramına göre; çocukluk döneminde yaşanan ayrılık-bağlanma sorunları olan kişilerde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon numarasını hemen silin • Sürekli telefon beklemek ve en sonunda da dayanamayıp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Bu nedenle; ayrılmak istenen kişinin telefonunu ve e-posta adresini silmek ![]() ![]() ![]() ![]() Olumsuzu olumluya çevirmeye çalışın • Ayrılık sonrasında olumsuzu olumluya çevirmek için daha fazla beklentisi olanlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Sağlıklı olan ![]() ![]() ![]() ![]() Cumartesi etkisinden korunun • Bitmesi gerektiğinden emin olunan ancak bitirilemeyen ilişkilerde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Bu nedenle özel günlerde (cumartesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ONLAR NE DİYOR? Sevgilisinden ayrılan ve bunun üstesinden başarıyla gelenler yaşadıklarını bizimle paylaştılar ve bakın neler anlattılar ![]() ![]() ![]() Burcu Özgül - 23 yaşında - Öğrenci ''Yurtdışına gitmek iyi geldi" • " Erkek arkadaşımla bütün kışı yaz tatili planları yaparak geçirdik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Dönüşte de ruh halim farklı değildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Selim Ö ![]() "Yeni sevgilim eskisinden daha özel" •" Tam 3 yıl boyunca bir balerinle flört ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • Ben yine de onu çekmeye razıydım ancak bir gün aramızdaki heyecanı kaybettiğini söyledi ve çekti gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Melek Şentürk - 23 yaşında - Grafiker "Onu'delete'ettim" "Eski erkek arkadaşım bende adeta bir bağımlılıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fakat eve gider gitmez ilk isim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|