![]() |
Ölümden Kaçış |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ölümden KaçışHayvanlarla konuşabilen ve rüzgara, maddeye hakim olabilme yeteneği ile donanmış Peygamber,Hazret-i Süleyman, bir gün Kudüs'te, çadırında arkadaşları ile oturup sohbet ederken, içeriye bir adam girer ![]() O mecliste oturan bir kişiye dikkat ve hayretle bakarak çıkıp gider ![]() Şaşıran adam, Hazret-i Süleyman'a sorar: - Bu adam kimdi? Peygamber cevap verir: - Azrail'di ![]() Bu cevabı alan adam müthiş bir paniğe kapılır ve Hazret-i Süleyman'a yalvarır: - Ya Süleyman, Azrail bana çok tuhaf baktı ![]() ![]() ![]() Arkadaşının ricasını kırmaz gül yüzlü Peygamber ![]() gönderir Hindistan'a ![]() gördüğü ve artık tanıdığı Azrail'e rastlar ![]() - Anladım, benim canımı almaya geldin ![]() ![]() Dün beni Süleyman'ın çadırında görünce neden yüzüme hayretle baktın? Azrail cevap verir: - Ben dün senin canını, ertesi gün Hindistan'da almak emir almıştım ![]() çadırında oturur görünce, 'Bu adam bir günde Hindistan'a nasıl gidecek?' diye hayret ettim der ![]() Kıssadan hisse, size tayin edilen vakitten kurtulup daha fazla yaşamanız mümkün değildir ![]() Ecelden kaçılmaz ![]() |
![]() |
![]() |
|