![]() |
Babası Cinlerden Olan Çoçuk ŞAMUN |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babası Cinlerden Olan Çoçuk ŞAMUNAbdulhay (r ![]() ![]() ![]() - Hünkarımız ile hastalandığını duyduğumuz dergahımızın dostlarından yusuf bin selman'ı ziyarete gidiyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ey Şamun gücün hayvanamı yetiyor ![]() ![]() Hünkarımızın bu sözün üzerine o çocuktan öyle bir hırıltı geldiki korkumdan ölecekmiş gibi oldum ![]() ![]() Sonra Çocuk bir hayvanın hırıltısı gibi konuşmaya başladı ![]() -Ey Abdulhay Sen bizim aileden ne istedin beni bu yaşta Babasız bırakmaktan utanmadınmı ![]() ![]() ![]() Çocuğun bu sözü üzerine Hünkarımız büyük bir edep ile ona şöyle dedi ![]() -Ey Şamun sen kimden olma olduğunu biliyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sözler üzerine çocuk Hünkarıma saldırdı ![]() ![]() ![]() ![]() -Ey Şemun Allahtan Kork ![]() ![]() diye sürekli ikazda bulunuyordu ![]() Hünkarımız sonra baktı ki ikazlarını dinlemiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bundan sonra Hünkarımın yanına koşup Halinin nasıl olduğu sual eyledim ![]() ![]() ve sonra devam etti ![]() -Ey Ahmed Bilki ben asla zulumcü değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben hünkarımızın bu tevazü ve edep dolu hali üzerine ona saygım içimde denizler gibi dahada kabardı ![]() Hünkarımıza Sordum ![]() -Onun akibeti ne olacaktır hünkarım ![]() Oda bana şöyle buyurdu ; -Ey ahmed ALEMÜL KAF*'ta bir zindan adası vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O zikri öğrenmek istermisin ya Ahmed ? o zikrin sözleri şunlardır ![]() - Bimillahir-rahmanir-rahiym Rahmetin sahibi Allah Çok yücedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Allahım Sinsice aramızda gezen Gazabın ile baktığın şeylerden sana sığınırım ![]() ![]() ![]() ![]() KAYNAK : hollymaned ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|