Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Kıssadan Hisse

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
babası, cinlerden, çocuk, olan, şamun

Babası Cinlerden Olan Çoçuk ŞAMUN

Eski 06-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Babası Cinlerden Olan Çoçuk ŞAMUN

Abdulhay (ra) hazretlerinin değerli öğrencisi ahmed bin mazen (ra) bize naklediyor

- Hünkarımız ile hastalandığını duyduğumuz dergahımızın dostlarından yusuf bin selman'ı ziyarete gidiyordukYolda bir çocuğa rast geldikBirden hünkarımızın bindiği Deve olduğu yere yığılı verdiBen koşarak Hünkarımızın bu durumdan zarar görmemesi için onu düşmesin diye tutmak istedimSanki bir şey beni olduğum yere bağlamış gibi hareket edemez oldumBirde baktım ki Hünkarımızın Devesi şişmiş vaziyette ve işkembesi dökülmüş olarak duruyorBu hal üzeri bende bir korku ceryan olduHalimi gören hünkarımız bana eliyle işaret ederek sakin olmamı ikaz buyurduSonra Hünkarımız büyük bir sukunetle hiç birşey olmamış gibi ölen deveden inip ölen deve üzerine bilmediğim bir lehçede birşeyler okuduSonra saçları sapsarı olan Çocuğa yönelip şöyle eyledi

- Ey Şamun gücün hayvanamı yetiyorVar göster gücünü banada yiğitlerdenmisin nesin bilelim

Hünkarımızın bu sözün üzerine o çocuktan öyle bir hırıltı geldiki korkumdan ölecekmiş gibi oldumSonra içime Allahın izni ile bir esenlik hissi geldi ve bu korku üzerimden gitti

Sonra Çocuk bir hayvanın hırıltısı gibi konuşmaya başladı

-Ey Abdulhay Sen bizim aileden ne istedin beni bu yaşta Babasız bırakmaktan utanmadınmıSen Ailemi DağıttınAnd olsun ben seni bugün perişan edeceğim

Çocuğun bu sözü üzerine Hünkarımız büyük bir edep ile ona şöyle dedi

-Ey Şamun sen kimden olma olduğunu biliyorsunSenin Baban Alemlerin Hükmünü Nefsinin Arzusu için çiğnemiş bir kişi idiBenim Babana kibirden ötürü bir kastım ve çekememezliğim yokturBabanı Çok uyardımama o bu ikazlarımı dinlemediBabanı doğru yola gelmesi için defalarca ikaz ettimAma o beni her defasında sırf nefsi için yalanladı Oda biliyordu ki Cin ve İns halkının nikahlanması haram ve küfür kılınmıştırOnun nefsi için istediği olsun diye Rabbimin Hükümlerini asla çiğneyemezdimAma o beni dinlemeyip Alemlerin Rabbi Allahın huzurunda haram olduğu halde İns neslinden biri ile münasebete girdiBende bize emredilen hükmü ilahi neticesinde Babana düşen cezayı tatbik edip Babana düşen ölüm hükmünü yerine getirdimSırf bu hal üzeri için benden hoşnut değilsen şunu bilki ben Bana Ve Aileme emanet olarak bırakılan Kuran-ı asla bırakmam

Bu sözler üzerine çocuk Hünkarıma saldırdıbirden simsiyah bir adama döndü ve hünkarımızı boğazından tutup sıkmaya başladıAdamın elleri kıpkımızı bir ateş koru gibi yanmaya başladıHünkarımız bu halde ona hep şöyle sesleniyordu

-Ey Şemun Allahtan Kork Allahın Hükümlerine itibar et

diye sürekli ikazda bulunuyordu

Hünkarımız sonra baktı ki ikazlarını dinlemiyorBilmediğim bir lehçece birilerine seslendi birden etrafımızı tepeden tırnağa zırlarla donatılmış çok güzel yüzlü genç civanlar çevirdi hepsi birden Hünkarımıza saldıran adama nur kandilleri gibi aydınlık veren kılınçları ile saldıracaklardı ki Hünkarımız onları engellediOnlara Anlamadığım lehçede birşeyler söylediOnlarda bunun üzerine onu muhteviyatını bilmediğim parlak bir cevherden zincir ile elleri ve ayaklarından bağladılarSonra onuda yanına alarak büyük bir nurun içine girip gözden kayboldular

Bundan sonra Hünkarımın yanına koşup Halinin nasıl olduğu sual eyledimOda bana iyi olduğunu endişelenmeme gerek olmadığını söyledi

ve sonra devam etti

-Ey Ahmed Bilki ben asla zulumcü değilimOna asla nefsim için eziyet etmek istemedimSende gördün ki beni dinlemekten kaçındıOnu Hak yolu içinde uyardımOnu bana yapmaya çalıştığı hayasızlıktan ötürü öldüreceklerdiAma ben onun sonunun cehennem ile son bulmasını istemedimİnşallah cezasını çekeçeği yerde yaptığı hatası için uzun uzun düşünüp hüsnü kalp ile anlamaya çalışırİnşallah o hatasından pişman olurBen onda inşallah bunu bulurumdiye dua edip hayır diledi

Ben hünkarımızın bu tevazü ve edep dolu hali üzerine ona saygım içimde denizler gibi dahada kabardı

Hünkarımıza Sordum

-Onun akibeti ne olacaktır hünkarım

Oda bana şöyle buyurdu ;

-Ey ahmed ALEMÜL KAF*'ta bir zindan adası vardıroranın büyüklüğünü bu dünyanın büyüklüğünden 7 kat büyüktürAlemlerde yasak münasebetlerden olma çoçuklar oraya hapsedilirDemin gördüğün Askerler o adanın muhafızlarıdırOnlara beyan etmediğin sürece hangi alemde gizlice gezen varlıkların olduğunu bilmezlerAma oraya layık birinin olduğunu haber veren zikri edersen hemen o varlığı bulup göz açıp kapayıncaya kadar onu o zindana kıyamete kadar hapsederler

O zikri öğrenmek istermisin ya Ahmed ? o zikrin sözleri şunlardır

- Bimillahir-rahmanir-rahiym

Rahmetin sahibi Allah Çok yücedirZebanilere,cehennemlere mutlak emir hükmü yegane onundurRahimlerden doğacakları azameti ile Kuşatan odurOnun Kuşatmasından kaçmak mümkün değildirilk ve Son Sözü söylemek ona mahsusturSaidleri Şakileri bilen ve bildiren odurOnun hükmü herşeyi kuşatmıştırOnun Gücü herşeye yeter

Ey Allahım Sinsice aramızda gezen Gazabın ile baktığın şeylerden sana sığınırımOnlardan şerrinden sana sığınırım Onların Nefsinin şerlerinden birşeyi gizli ve açıkca taşımaktan sana sığınırımOnların hilelerine karşı sana sığındım sana güvendim ki sen sonsuza kadar güvenileceklerin en hayırlısı sensin

KAYNAK : hollymanedblogspotcom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com