Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beylere, etmek, hitap, sözlerle, yasak

BeyLere Bu SözLerLe Hitap Etmek Yasak (:

Eski 06-24-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

BeyLere Bu SözLerLe Hitap Etmek Yasak (:

Evet arkadaşlar özellikle kızlara sesleniyoruz beylere aşağıda sıralandırılan sözcükleri kullanmamanızı tavsiye ediyoruz ha olabilir siz kullanırsınız sizin nazınız daha çok geçer ama genel olarak kız arkadaşımızdan yani sevgilimizden kulağımıza hoş gitmeyen kelimeler işte bunlardır :

1ci “Sen benim iyi arkadaşımsın”

O seninle iyi arkadaş mı yoksa sevgili mi olmak istiyor? Sevgiline veya hoşlandığın birine böyle söylemek hiç de doğru değil

2ci “Çok şirinsin”

“Eğlenceli” evet! “Yakışıklı” belki! “Cool” tabii ki! Fakat “şirin” asla! Bir erkeğe söyleyeceğiniz en son iltifat bu olmalı yoksa ilişkiniz en kısa zamanda tarihe karışabilir

3cü “Seni ilk gördüğümde aşık olacağımı biliyordum”

Aman Allahım ne romantik! Ne demişler kaçan kovalanır! Bırakında biz erkekler sizlerin üstünüze düşelim

4cü “Annem ve babam seni görmek için meraktan ölüyor”

Bir erkek böyle bir cümleyle karşılaştığında kendini nasıl hisseder? Tüyleri diken diken olabilir kafası karışabilir heyecanlanabilir en kötüsü de sinirlenebilir Zaten sinirlenirse çok kötü şeyler yaşanabilir Tavsiye: Bu tekliften uzak durmanız

5ci “Sana bayılıyorum bonbon şekerim benim”

Bu ne biçim iltifat böyle! Güçlü olduğunu ifade eden “Temel Reisim” desen neyse de kulağa kadınsı gelen “şeker”den pek hoşlanmayacağımız kesin Siz en iyisi bu ve benzeri sözlerden en kısa zamanda vazgeçmenizdir

6cı “Gerçekten muhteşem görünüyorsun ama yine de saçlarını şöyle tarasan; tişörtünün çizgileri kalın olmasa; tıraş olsaydın vs”

Sen böyle sevdiğinin her yaptığını beğen ve sonrada laf ekleyip kişisel zevklerine karış ki seni daha çabuk terk etsin! Tamam uyarman doğru ama !

7ci “Kiminle konuşuyorsun 25 dakikadır seni arıyorum”Belki kıskandığın için onu önemsediğini gösteriyorsun ama bu açıkça “hesap ver” demek oluyor ve birçok erkek bundan hiç hoşlanmıyor İtiraf et senin hoşuna gider mi?

8ci “Geçen gün alışverişe çıkmıştım harika bir yüzük gördüm”

Küçücük aaaal bir halka erkekleri “bağlanmak” duygusuna ittiği için senden korkabilir Hem daha hayatın tadını çıkarmak için vaktiniz varken birisine resmi olarak bağlanmak da nereden aklına geldi?

9cu “Güzel olmuş muyum”

Bu soruyu öncelikle kendine sormalı ve cevabını kendin vermelisinin Çünkü onun fikrinden önce seninki önemli Ayrıca bırak içinden geldiği zaman sana iltifatlarda bulunsun

10cu “Arkadaşlarının önünde neden elimi tutmaktan çekindin yoksa benden utanıyor musun”

Bu kadar açık konuşursan ne diyeceğini şaşırır ve kalbini kırabilir aman dikkat! Senden utanmakmı Asla ama mümkünse müsait bir anda sor

11ci “Eski sevgilim de hep böyle yapardı”

Tebrikler delirtmek için söylenebilecek en kötü sözü seçtin! Sana cevabı “eski sevgilinle çıkmaya devam edebilirsin hoşçakal” olabilir ona göre!

12ci “Dedem gibi konuşuyorsun”

Karşılık olarak sana “babaannem gibisin” dese nasıl bir tepki verirdin? Kızmakta haklı galiba ne dersin?

13cü “Öğle yemeğinde salata yemeye ne dersin”

Nasıl yani? Ona şişman mı demek istiyorsun? Ne kadar tatlısın sen öyle

14cü “Kendi kalenize gol mü attın! Üzülme bu sadece bir oyun”

En sevdiğimiz spor olan futbolla dalga geçmen hiç hoşa gitmeyecektir

15ci “Kız kardeşime senin onu sinemaya götürebileceğini söyledim Yakında bir çizgi film geliyormuş beraber gideriz değil mi”

Nasıl da sevinecektir şimdi hep bir çizgi filme gitmeyi hayal ederdi Üstelik de kız kardeşinle Diyecek söz kalmadı

16cı “Bence Twilight’ın en yakışıklısı Robert Patinson; bayılıyorum o çocuğa”

Sen değil ama o “en yakışıklı” ve “bayılmak” kelimelerine takılacaktır Sence onu kıskanmaz mı? O sana panter dansıyla Shakira’yı çok aaaai bulduğunu söylese asla karşısına geçip o güzel bu güzel bayılıyorum demeyin

17ci “Sana doğum günün için daha güzel bir şey almak isterdim ama paramı geçen gün gördüğüm ***’ye harcadım”

Senin ne kadar duyarsız olduğunu düşünmez mi? Ayrıca ona verdiğin değeri görünce üzülmesi de ayrı bir konu Doğum gününde yapmayın bunu

18ci “En yakın arkadaşın senin hala oyuncak ineğinle yattığını bilmiyor değil mi?”

Böyle bir sırrı veya onun asla söylemeyeceği bir konuyu onun en yakın arkadaşına söylemeyi düşünmüyorsun herhalde! Asla bu durumu hazmedemeyecektir

19cu “Yine sarımsak mı yedin”

Belki o senin yanına gelirken ince düşünüp kokulu bir şey yememeye dikkat etmemiş

olabilir insanlık halidir dalgınlığına gelmiştir ama onunla bu kadar kaba olmak zorunda değilsiniz

20ci “Bu uyduruk tişörte-Kota 100 lira verilir mi”

Böyle söyleyerek hem zevkine hem de para harcamasına karışmış oluyorsun Genelde erkeklerin “içişlerine” dokunmasan daha iyi olur Tamam biraz fazla vermiştir ama bunu farklı yöntemle dile getirmelisin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com