![]() |
Üç Harfliler Korosu |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Üç Harfliler Korosu![]() hava mı bunaltıyor, içim mi bulanık ![]() daralıyorum ![]() ![]() ![]() nedir bu beni boğan GİZ küfrüm mü yeniyor varlığımı , varlığım mı bir hiç ![]() daralıyorum ![]() ![]() ![]() nedir bu üzerime çöken zûl aynalar mı çoğalıyor , odam mı küçük gerçekten ![]() daralıyorum ![]() ![]() ![]() nedir bu etrafımda dolaşan hikaye-i cin gözlerim mi kararıyor, mekan mı kararmış ![]() daralıyorum ![]() ![]() ![]() nedir bu cüce gövdesinde bir tutam Saç rüyam mı gerçekleşiyor, dünyam mı küçülüyor ![]() daralıyorum ![]() ![]() ![]() nedir bu dinlediğim serencam-ı dev perdeler mi erken çekiliyor , ölüm mu zaman tanımıyor ![]() daralıyorum ![]() ![]() ![]() nedir bu her canlıyı bekleyen son ""her cin hikayesinde bir giz yatar ;saçına zûl düşenlerin hazin sonlarını anlatır aynalardaki dev ! "" akrep mi acımasız sokuyor , yelkovan mı yürümek nedir bilmiyor ![]() daralıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() kim bu benden içerû bir ben ""üç harflilerin korosuna " ben" de katıldım ; masalın büyüsü bozuldu "" |
![]() |
![]() |
|