|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
buda, çapkın, cevaplarrtam, erkeklere, müthiş, rezillikkk, verilen, yaa |
![]() |
BUda Çapkın erkeklere verilen müthiş cevaplarr...tam rezillikkk yaa:) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() BUda Çapkın erkeklere verilen müthiş cevaplarr...tam rezillikkk yaa:)Erkek: Bana isminizi bagislar mısınız? Kadın: Neden? Sizin yok mu? Erkek: Ben bir fotografçıyım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum ![]() Kadın: Ben de estetik cerrahım ve ne zamandır sizinki gibi bir yüz arıyordum ![]() Erkek: Sanırım sizinle daha önce bir kez çıkmıstık ya da iki kez? Kadın: Sadece bir kez çıkmış olabiliriz ![]() Erkek: Nasıl bu kadar güzel olabiliyorsunuz! Kadın: Sanırım doğarken sizin payınızı da ben almışım ![]() Erkek: Bu cumartesi benimle çikar mısınız? Kadın: Üzgünüm ![]() ![]() Erkek: Birçok erkeğin başını döndürüyor olmalısınız ![]() Kadın: Siz de birçok kadının midesini bulandırıyor olmalısınız ![]() Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim ![]() Kadın: Nasıl? Gidiyor musunuz? Erkek: Size evlenme teklif etsem ![]() Kadın: Bir sey diyemezdim muhtemelen ![]() ![]() Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Kadın: Ben o filmi gördüm ![]() Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadın: Sizden saklanıyordum ![]() Erkek: Hayatım boyunca neredeydiniz? Kadın: Hayatınızın geri kalanında da olacagım yerde ![]() rüyalarınızda ![]() Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüş gibiyim ![]() ![]() ![]() Kadın: Evet ![]() ![]() Erkek: Bu koltuk bos mu? Kadın: Evet ![]() ![]() Erkek: Ne isle mesgulsünüz? Kadın: Kadın taklidi yapıyorum |
![]() |
![]() |
|