![]() |
Erkekler ''Yeter'' artık dedi. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekler ''Yeter'' artık dedi.Erkekler ''Yeter'' artık dedi ![]() ![]() Erkekler yeter artik dedi ve kadınların kendileri hakkında merak ettiklerini cevapladı ![]() Eğer erkekler Mars'tan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1- Neden erkekler herzaman çok kötü bir dinleyicidir? Bu ebetteki bizim kötü bir dinleyici olmamızdan kaynaklanmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Sevgilimi nasıl daha sevecen bir erkek haline getirebilirim? Bu soru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3- Erkekler kadınların zor olmasından hoşlanır mı? Eğer bu doğru olarak yapılırsa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4- Neden erkekler eski kiz arkadaslari hakkinda konusmazlar? Hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eski ilişkiler hakkında soracağınız en mantıklı sorular ise: 1- Onunla ![]() Eğer ayrılamamışlarsa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2- İlişkiniz neden bitti? Eğer ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() Bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu konular hakkında konuşmaya utanıyorsanız ya da sevgilinizi kırmaktan çekiniyorsanız ![]() ![]() ![]() ERKEKLERIN ZOR ANLARI Batili hemcinslerimiz bizim gibi politik ve ekonomik krizlerle uğraşıp vakitlerini heba etmedikleri için hayatla ilgili daha derin konulara eğilme şansı buluyorlar ![]() ![]() ![]() İnsan bu tür yazıları okuyunca ister Türkiye'de ister didarda olsun ne kadınların nede erkeklerin farklı olmadığını kolayca görebiliyor ![]() ![]() Ve "Erkekler için cevaplanması en zor 5 Soru": 1) Ne düşünüyorsun? 2) Beni seviyor musun? 3) Şişman mı görünüyorum? 4) Sence o benden daha mı sevimli? 5) Ben ölsem ne yapardın? Bu soruları zor kılan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru 1: Ne düsünüyorsun? Bu sorunun doğru cevabi tabii ki : "Sessizliğimi bağışla sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tabii ki bu cevap aşağıdaki olasi gerçeklerle alakasızdır : a ![]() ![]() b ![]() ![]() c ![]() ![]() ![]() ![]() d ![]() ![]() e ![]() (Belki de bu soruya verilebilecek en doğru cevabi "Evli ve çocuklu dizisindeki Al Bundy Peg'e vermiştir: "Eğer ne düşündüğümü bilmeni isteseydim ![]() Soru 2: Beni seviyor musun? Doğru cevap tabii ki: "EVET!" ya da daha detaylı bir cevap vermeye hazırsanız : "Evet ![]() a ![]() ![]() ![]() b ![]() c ![]() ![]() d ![]() e ![]() ![]() ![]() Soru 3: pişman mıyım? Doğru cevap hararetli bir: "Tabiiiii ki hayır!" olacak ![]() a ![]() b ![]() c ![]() d ![]() e ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru 4: O ![]() Bir kere daha doğru cevap hararetli bir : "Tabiii ki hayirrrr!" olacak ![]() a ![]() ![]() ![]() b ![]() ![]() ![]() c ![]() ![]() d ![]() e ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru 5: Ben ölürsem ne yaparsın? İste bu ne derseniz deyin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|