![]() |
maço ve light erkek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() maço ve light erkekAğlayan, güzellik merkezlerinde ellerine bakım yaptıran, saçını boyatan, geleneksel erkek gibi davranan, maço, light, kepek, çavdar, delikanlı, züppe, çağdaş erkek modellerinden hangisini tercih edersiniz? İdealinizdeki erkek tipi hangisi? * Hem duygusal davransın hem güven versin diyorsanız ‘melez erkeği’ tercih edeceksiniz ![]() * Ağlasın, duygusal davransın, bedenine özen göstersin, bana karışmasın, çağdaş olsun diyorsanız ‘yeni erkek’ten yana tavır alacaksınız ![]() * Erkek ağlamaz, ‘erkek’ gibi davransın, delikanlı olsun diyorsanız o zaman geleneksel erkek tipinden vazgeçmeyeceksiniz ![]() Bu kategorilendirmeyi daha da çoğaltmak mümkün ![]() ![]() ![]() Yeni model erkek nasıl oluyor? · Şehirli, medeni, çağdaş ama delikanlılar · Giyinmesini, yemesini, içmesini biliyorlar ![]() · Kadınları eğlendiriyor, iyi dans ediyorlar ![]() · Geleneksel erkek değerlerine sahip çıkıyorlar ![]() · Evlenilecek kadınla, eğlenileceğini ayırıyorlar ![]() · Ailesinin kadınlarının namusunu koruyorlar ![]() · Duygusal, ağlayabiliyorlar ![]() · Bedenine özen gösteriyorlar ![]() · Gençler arasında yaygın ![]() · Sürekli bakıma gidiyorlar ![]() · Saçlarını boyatıyorlar ![]() Maço-light erkek Uzmanlar, erkeklik anlayışının 19 ![]() ![]() ![]() Hiyerarşi değişiyor Türkiye'de erkeklik kavrayışının, hiyerarşinin değiştiğini belirten uzmanlara göre egemen erkeklik sorgulanıyor ve hiyerarşinin alt katmanlarında bulunan homoseksüel erkekler yavaş yavaş yukarı doğru tırmanıyor ![]() Kadınlar ne istiyor? Erkeklik kavramı tartışılırken en önemli soru kadınların ne istediğinde gizli? Kadınlar ne tür erkek istiyor? Uzmanlara göre: éKadınlar daha çok melez erkek istiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk Adım Eğer, şu an bir birliktelik yaşıyorsanız, cevap “evet” olacaktır ![]() ![]() ![]() Fakat, eğer henüz bir ilişkinin başlangıcındaysanız, cevap “hayır” olacaktır ![]() ![]() Fakat, bu çoğunlukla olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siz büyük ihtimalle partnerinize karşı çok açık davranıyorsunuzdur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() Bir içecek en iyi teklifi yapmanızı sağlar : “Bizde bir kahve içmeye ne dersin?” 2 ![]() ![]() Elinizle koluna dokunmanız veya gögüsleriniz koluna çarpmanız en akıllıca yol olacaktır ![]() ![]() 3 ![]() ![]() Şakalarına gülün ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() Erkekler, bir adım atmadan önce çoğunlukla sessiz kalırlar ![]() ![]() 5 ![]() ![]() Mesela, ayak ovalamada ne kadar iyisin?, İyi öpüşür müsün?, Sabah kaçta uyanman gerekiyor? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Seni Seviyorum" Diyen Erkeğin Aklından Geçenler : 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() bir tanesini kutlamamış mıydık? 7 ![]() 8 ![]() |
![]() |
![]() |
|