![]() |
Sevdiğinizi söyleyemiyorsanız... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdiğinizi söyleyemiyorsanız...Sevdiğinize 'seni seviyorum' demenin binbir yolu vardır ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk sözcüklerini söylemek her zaman çok kolay olmayabiliyor ![]() ![]() ![]() Kelimeler ağır geliyorsa Sevgilinize karşı hissettiklerinizi dile getirmenin, beraberinde neler getireceğini hiç düşünmeyin ![]() ![]() Bırakın bilsin Sevdiğinizi söylemeye zorlandığınızı bırakın bilsin ![]() ![]() ![]() ![]() Alıştırma yapın Sevginizi çevrenizde de dışarı vurmakta zorlanıyorsanız, 'seni seviyorum' cümlesinin etkisini, ilk olarak arkadaşlarınızda deneyin ![]() ![]() Aşkı okuyun Eğer, 'Seni seviyorum' cümlesini, nasıl ve hangi şartlarda söyleyeceğinizi bilmiyorsanız, aşk filmlerine başvurun ![]() ![]() Duydularınızı anlatın Duygularınızı ifade ettikten sonra ilişkinizin hassas bir döneme gireceğini düşünebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Günlük tutun Söylemek isteyip de söyleyemediğiniz duygularınızı, gördüğünüz bir filmin, dinlediğiniz bir şarkının siz de uyandırdığı hisleri düşünerek bir deftere not edin ![]() Asla çok geç değil! ![]() ![]() İlişkiniz ne kadar uzun süreli olursa olsun, onu sevdiğinizi söylemek için asla çok geç değil ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|