![]() |
Erkekleri Evliliğe Götüren Cümleler (miş) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekleri Evliliğe Götüren Cümleler (miş)ERKEKLERİ EVLİLİĞE GÖTÜREN CÜMLELERMİŞ - Ben neyim senin için ![]() senin için kimim ben? - Senden bi çocuğum olsun istiyorum Nejat ![]() şart diil ![]() - Annem seninle tanışmak istiyor Haydar ![]() gelip merhaba desen ![]() - Seninle bir koltuğa uzanıp filmler seyretmek istiyorum Mahfi ![]() - Kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum ![]() Hikmet ![]() - Babam artık görüşmeyeceksin o çapulcuyla dedi Tarık ![]() - Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi bilsen ![]() durur yani ![]() ![]() - Evlenmekten korkacak ne var Hidayet ![]() parçasından mı korkuyorsun ![]() - Bizim ilişkimizde eksik bişey var ama nedir bulamıyorum Fırat ![]() - Bİ gün de kravatını ben bağlamak istiyorum Ferit ![]() - Nasıl yaptığım kuzu kapamayı beğendin mi Talat ![]() sana hergün yaparım ![]() - Evlenmek şart diil ![]() ![]() Ne bileyim adını koyalım tarif edelim yani ![]() - Beni tanıştırırken kız arkadaşım demenden bıktım ![]() arkadaşım gibi kız arkadaşım ![]() ![]() Hüseyin ![]() - Hayatııııım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() filan ![]() - Soyadın çok güzelmiş Ertan ![]() çok kafiyeli oluyor ![]() - Değişen ne olabilir ki Sinan ![]() yaşıyoruz ![]() - Bak ne diyicem ![]() ![]() ![]() - Hayatla ilgili planların nedir İbrahim? - Demet Akalın az bile yapıyor adama Fazıl ![]() çek git ![]() - Hamileyim Zikri! |
![]() |
![]() |
|